Giroflex 64

Deze wereldwijd geliefde klassieker staat garant voor perfect zitcomfort.

Giroflex 64
Op basis van jarenlange ervaring is Giroflex zich bewust van het grote belang van ergonomie op de werkvloer. Alleen degenen die correct zitten en zich actief op hun gemak voelen en dagelijks goed kunnen presteren. De Giroflex 64 kan van A tot Z perfect worden aangepast aan persoonlijke behoeften. Met een verscheidenheid aan instelmogelijkheden die zorgen voor dynamisch zitten. Ze sparen tussenwervelschijven, spieren en de rug als geheel en garanderen te allen tijde maximaal comfort met optimaal gemak.
Wat kan je verwachten van de Giroflex 64?
Ontdek het mechanisme
Het Organische bewegingsmechanisme van de Giroflex 64 is een synchromechanisme dat een puntsynchronisatiebewegingsparcours geeft, vergrendelbaar in zes instelposities of als een freefloat (d.w.z. vrij bewegen). Dit drijft de beweging van de zitting en rugleuning afzonderlijk aan, in een verhouding van ongeveer 2,5 : 1 en zorgt ervoor dat jouw voeten op de grond blijven terwijl je recht vooruit kijkt.

Ergonomisch ontwerp
Het ergonomische ontwerp en de voorgevormde kussens van rug en zitting garanderen optimale ondersteuning en optimaal zitcomfort.

Zitprofiel met twee zones
Het beproefde zitprofiel met twee zones ondersteunt het bekken met de achterste zithoek en voorkomt naar voren schuiven. Het voorste zitgedeelte leunt iets naar voren en garandeert optimale beenruimte en vermindert de druk op de dijen.
Meer weten over het mechanisme?
Optimaal instelbaar
De hoogteverstelling voor de rugleuning, de optionele in diepte verstelbare lendensteun voor extra ondersteuning en de veelzijdige 4D-armleuningen maken individuele aanpassingen in hoogte, diepte, breedte en rotatie mogelijk en daardoor een ergonomisch correcte zitpositie.

Harde of zachte wielen?
Harde wielen zijn geschikt voor zachte oppervlakken zoals tapijt en vloerkleden, de zachte wielen zijn geschikt voor harde oppervlakken zoals tegels en parket. Kies op basis van jouw vloertype welke wielen het meest geschikt zijn voor jou.
 
bakkerelkhuizen
Kwaliteitseisen zo hoog als de Zwitserse bergen.
Dat is de constante zorg en ambitie van Giroflex, sinds de oprichting in Koblenz in 1872. Hoogopgeleid personeel met de benodigde expertise wordt daar niet alleen gezocht en gevonden, maar ook bewust ondersteund.

De kwaliteit van de training bij Giroflex is net zo spreekwoordelijk als de kwaliteit van de giroflex producten. Met veel handwerk, vakmanschap en de modernste productietechnieken worden hier stoelen en fauteuils van eerste kwaliteit gemaakt. Ze worden dagelijks over de hele wereld gebruikt, hun reputatie verspreidt zich snel over de vijf continenten en keert terug naar Koblenz als een duizendvoudige echo.
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen
Bekroond
De Giroflex 64 is bekroond met een Quality Office certificaat dat onder andere garandeert dat deze bureaustoel een dynamische zithouding kan garanderen, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en werkprestaties. Daarnaast voldoet deze stoel aan zowel de EN1335 (Europa) als de NPR1813 (Nederland) norm, die vastleggen waar een goede bureaustoel aan moet voldoen. 

De stoel is ook grondig getest en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het GS-keurmerk.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal