Goldtouch Adjustable V2

De Goldtouch Adjustable V2 is een ergonomisch gesplitst toetsenbord voor jouw vaste werkplek.

Goldtouch Adjustable V2
De Goldtouch Adjustable V2 is een ergonomisch gesplitst toetsenbord voor jouw vaste werkplek. Dit ergonomische splittoetsenbord is licht verstelbaar in zijn hellingshoek tussen 0-30 graden, waarbij gegarandeerd wordt dat het toetsenbord zeer stabiel blijft. Voor een optimaal ergonomisch gebruik raden wij een splittoetsenbord aan voor mensen die blind typen in het tienvingerige systeem. De toetsen hebben een hartafstand van 19 mm volgens de DIN EN ISO norm en dit belooft een productieve manier van typen. Bovendien heeft de Goldtouch Adjustable V2 status-LED's, geïntegreerde multimediatoetsen en toetsen aan de linkerkant voor een betere verdeling van het werk tussen jouw linker- en rechterarm. Met dit ergonomische gesplitste toetsenbord kan je in een gezonde houding werken en jouw prestaties op het werk verhogen.

Kies de juiste hoek.

De Goldtouch Adjustable V2 is een gesplitst toetsenbord waarvan de hellingshoek gemakkelijk kan worden aangepast van 0-30 graden. De traploze verstelling brengt jouw handen, polsen en armen in een meer neutrale en natuurlijke positie dan bij een traditioneel toetsenbord. Het resultaat is, geen inwaartse rotatie van de hand en zijwaartse buiging van de pols. Dit leidt tot meer ontspannen spieren in jouw hand, pols en onderarm tijdens het typen. Hoe hoger de ingestelde hoek is, hoe smaller en compacter het toetsenbord is. Dit betekent dat je met jouw muis dicht bij het lichaam kunt werken, zodat er geen onnodige belasting van de arm en schouder is en er minder spierspanning is.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder.
bakkerelkhuizen
Stabiel voor jouw vaste werkplek.
De Goldtouch Adjustable V2 is eenvoudig op te zetten. Begin met het losmaken van de vergrendeling aan de bovenzijde van het toetsenbord. Verplaats vervolgens de segmenten totdat de hoek van elk paneel overeenkomt met de natuurlijke lijn die door jouw vingers over de middelste rij van de toetsen wordt gevormd. Wanneer jouw polsen en onderarmen zich in een natuurlijke, comfortabele positie aan jouw zijde bevinden, kan je de hendel weer in de juiste positie vergrendelen.
Comfortabel typen
De Goldtouch Adjustable V2 heeft een toetsafstand van 19 mm, wat een efficiënte manier van typen garandeert. Daarnaast heeft het een lichte toetsaanslag, wat de perfecte combinatie belooft van kracht van bediening, typesnelheid zonder fysieke belasting. Met dit toetsenbord ervaart je meer comfort tijdens het typen.
Zwart met afgeronde hoeken.
De Goldtouch Adjustable V2 heeft een algemene zwarte kleur en heeft lichtgekleurde letters op de toetsen. Door de zwarte kleur en het duurzame materiaal is de Goldtouch Adjustable V2 gemakkelijk schoon te maken. Aangezien splittoetsenborden geschikt zijn voor gebruikers die typen volgens het tienvingersysteem, maakt het niet uit welke kleur de toetsen hebben. Elk Goldtouch-toetsenbord is ontworpen voor het bedrijfsleven en is gemaakt om jouw persoonlijke productiviteit te verhogen.
Sneltoetsen.
Het toetsenbord heeft geïntegreerde multimediatoetsen, LED's die aangeven of de NumLock, CapsLock of ScrollLock zijn ingeschakeld, en praktische sneltoetsen. De handige functies van de sneltoetsen zijn: Open een nieuwe E-mail, spring naar de rekenmachine, ga naar het beginscherm, ga naar map zoeken, of ga naar deze pc.
Compatibiliteit.
De Goldtouch Adjustable V2 is compatibel met Windows. Ga direct aan de slag nadat je de bedrade Goldtouch Adjustable V2 in een open USB-poort van jouw computer hebt gestoken. Dankzij de plug-and-play technologie is er geen driver nodig, de computer zal de Goldtouch Adjustable V2 automatisch herkennen.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal