Goldtouch Numeric

De Goldtouch Numeric is voor jou de ideale accessoire als je tijdens je werkdag veel gegevens moet invoeren.

Goldtouch Numeric

De stand-alone Goldtouch Numeric kan vrij worden gepositioneerd, voor de meest comfortabele plek, zonder de beperkingen van een traditioneel toetsenbord met vergrendelde positie.

Dit zorgt voor een optimale plaatsing van het numeriek op jouw bureau voor meer comfort. Daarnaast heeft de Goldtouch Numeric een duidelijke voelbare feedback, is plug-and-play en heeft twee praktische USB-poorten. Met de Goldtouch Numeric kun je productief grote hoeveelheden gegevens invoeren, efficiënter werken en je persoonlijke prestaties verbeteren.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werkt u comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Voer gegevens snel in.

Met de Goldtouch-numeriek vind je alle toetsen die je nodig hebt in de buurt. Hoewel sommige externe toetsenborden een numeriek toetsenbord aan de rechterkant van het bord kunnen hebben, is dit niet ideaal voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers, die het toetsenbord niet gemakkelijk kunnen bereiken waar het in zit verankerd. Bovendien dwingt een ingebouwd numeriek toetsenblok aan de rechterkant van jouw toetsenbord veel gebruikers om hun muis buiten het normale bewegingsbereik te plaatsen. Met de Goldtouch Numeric kan je het numerieke deel dicht bij jouw lichaam plaatsen, dit vermindert de hoeveelheid beweging die nodig is om snel gegevens in te voeren.
Tactiele feedback.
Het Goldtouch Numeric geeft uitstekende tactiele feedback, dus je hoeft niet hard te drukken en je polsen en gewrichten te belasten. Dit numeriek voelt helder aan en heeft de juiste hoeveelheid hoorbare feedback. Deze balans tussen het herkennen van het drukpunt en de optimale drukkracht belooft een juiste balans tussen kracht van bediening en typesnelheid.
Plug en play.
De Goldtouch Numeric kan aan de computer worden toegevoegd zonder configuratie. Steek gewoon de USB-kabel in jouw computer of een vrije USB-poort op een van je accessoires en je kunt aan de slag.
Twee extra USB-poorten.
De Goldtouch Numeric heeft twee low-power USB-uitbreidingspoorten. Met de twee USB-poorten ben je flexibeler dan ooit omdat je ze kunt gebruiken voor muizen, USB-geheugensticks of andere apparaten.
Fijne functionaliteiten.
De LED aan de bovenkant van de Goldtouch Numeric geeft aan of het toetsenbord is aangesloten en klaar is voor gebruik. In totaal heeft dit cijfer 22 toetsen, inclusief escape, backspace en tab. Met de NumLock schakel je de geïntegreerde navigatietoetsen in en gebruik je gemakkelijk de functies: naar home, pagina omhoog en omlaag, beëindigen, invoegen en verwijderen.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal