Goldtouch Travel Go2 Wireless

Dit bluetooth split-toetsenbord is opvouwbaar en heeft een compact formaat. Je kunt de Goldtouch Travel Go2 overal mee naartoe nemen om ergonomisch te werken.

Goldtouch Travel Go2 Wireless

De Goldtouch Travel Go2 is een ergonomisch gesplitst toetsenbord, dat in zijn hellingshoek tot 30 graden kan worden versteld en een stabiele opstelling garandeert.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder.
Individueel instelbare hoek.
De Goldtouch Travel Go2 is naadloos verstelbaar in elke hoek van 0-30 graden langs het horizontale en verticale vlak. Verander het eenvoudig van een compact toetsenbord naar een compact gesplitst toetsenbord. Het grote voordeel van een gesplitst toetsenbord is dat de hellingshoek de lichaamshouding verbetert. Het resultaat is, geen inwaartse rotatie van de hand en zijdelingse buiging van de pols. Dit leidt tot meer ontspannen spieren in jouw hand, pols en onderarm tijdens het typen. In elke hoek heeft de Goldtouch Travel Go2 een compact formaat, wat betekent dat je minder naar je muis hoeft te reiken en garandeert een comfortabele en gezonde manier van werken.
 
bakkerelkhuizen
Een gemakkelijke, stabiele opstelling.
Ontgrendel het vergrendelingsmechanisme door de hendel weg te trekken van het toetsenbord. Verstel het toetsenbord naadloos in elke hoek van 0-30 graden. Zodra je de gewenste verstelpositie hebt gevonden, zorg je ervoor dat jouw toetsenbord stevig en gelijkmatig op het werkoppervlak staat en dat alle vier de voetjes contact maken. Tot slot sluit je de hendel om de toetsenbordsegmenten op hun plaats te vergrendelen.
Toetsen voor stil en comfortabel typen.
De toetsen van de Goldtouch Travel Go2 hebben een standaardgrootte en een toetsafstand van 19 mm volgens de DIN EN ISO-norm. Dit zorgt ervoor dat je precies en met minder typefouten kunt typen. De toetsen zijn ontwikkeld om geruisloos en comfortabel te typen.
 
Fijne functionaliteiten.
De Goldtouch Travel Go2 heeft praktische geïntegreerde multimediatoetsen die kunnen worden gebruikt op zowel Windows als MacOS. Aan de onderzijde van het toetsenbord bevindt zich een schakelaar om te wisselen tussen de MacOS en PC modus. In de PC modus heeft de gebruiker de beschikking over nog vijf sneltoetsen. Open een nieuwe E-mail, spring naar de rekenmachine, ga naar het beginscherm, open je favoriete map, of ga naar Deze PC. Verder heeft de Goldtouch Travel Go2 LED's die aangeven of de NumLock, CapsLock, of ScrollLock is ingeschakeld.
Draadloos Bluetooth.
Op de onderkant van je toetsenbord zit een Bluetooth-knop, als je deze indrukt kan je eenvoudig draadloos met jouw computer werken. Er zijn geen extra stuurprogramma's nodig, dus je kunt meteen aan de slag.
Zwart ontwerp.
De Goldtouch Travel Go2 heeft een algehele zwarte kleur en is voorzien van lichtgekleurde belettering. Aangezien splittoetsenborden geschikt zijn voor gebruikers die typen volgens het tienvingersysteem, maakt het niet uit welke kleur de toetsen hebben. Het voordeel van de zwarte kleur is niet alleen de elegante look, hij is ook gemakkelijk schoon te maken en gemaakt van materiaal dat lang meegaat.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal