Goldtouch Wrist Rest

Een paar polssteunen gevuld met stressverspreidende gel voor een uitstekende ondersteuning.

Goldtouch Wrist Rest
Met een paar Goldtouch polssteunen kan je het comfort van je werkruimte upgraden. Toetsenborden zijn essentieel in de hedendaagse werkomgeving en er is geen betere manier om je polsen, gewrichten en algemene gezondheid intact te houden dan de Goldtouch Wrist Rests. Ze zorgen ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt typen. De Goldtouch Wrist Rests zijn gemaakt van soepel Lycra en duurzame gel en garanderen een aangenaam gevoel op jouw huid.

Meer comfort.

Wanneer jouw polsen voortdurend tegen het harde oppervlak van jouw bureau rusten, veroorzaakt dit druk en kan dit de bloedtoevoer naar jouw polsen afsnijden en schade aan het huidweefsel veroorzaken. De Goldtouch polssteunen zullen jouw polsen en onderarmen zacht ondersteunen en deze ongemakkelijke omstandigheden vermijden.
  • De Goldtouch polssteunen bieden niet alleen een veilig kussen voor typisten, de polssteunen zijn ook een comfortabele rustplaats wanneer je niet aan het typen bent.
  • Er is geen betere manier om het comfort van jouw werkruimte te verbeteren dan met de Goldtouch polssteunen.

Ergonomische achtergrond

Bij het werken met een toetsenbord en muis is het belangrijk dat de arm voldoende ondersteund wordt. Een polssteun helpt om de pols recht te houden tijdens het typen en kan gebruikt worden om even "uit te rusten" tijdens het werk. Het is belangrijk om de pols tijdens het typen op de juiste hoogte te houden. Hij moet zo recht mogelijk tegen het toetsenbord worden gehouden. Dit houdt de houding van de pols neutraal en voorkomt overbelasting van de spieren.
bakkerelkhuizen
Gezonde houding.
Met de Goldtouch polssteunen lijn je jouw polsen en jouw houding automatisch gezonder en ergonomischer uit. Wanneer je jouw polsen op de steunen plaatst, kom je in een ideale symmetrische positie. In plaats van jouw polsen naar achteren te laten zakken en te buigen, bevinden jouw armen en polsen zich in een meer natuurlijke positie en parallel aan de vloer.
Flexibiliteit.
Je kunt dit paar Goldtouch polssteunen flexibel op jouw bureau plaatsen. Je kunt ze verplaatsen en gebruiken met jouw muis en toetsenbord. Met deze flexibele positionering voorkom je lichamelijke ongemakken en optimaliseer je het werken met jouw toetsenbord en muis.
 
Aangenaam Lycra en gel.
De Goldtouch polssteunen zijn gemaakt van Lycra materiaal. Vooral dit gladde Lycra materiaal zal irritatie, veroorzaakt door wrijving, voorkomen. De polssteunen zijn gemaakt van dubbel gestructureerde stressverspreidende gel en biedt uitstekende ondersteuning. De gel absorbeert de stress van het contact en beschermt jouw polsen, handen en armen.
Stijlvol.
De Goldtouch polssteunen hebben een onopvallend ontwerp, dat mooi past bij al jouw apparaten. De zachte gel is duurzaam en de gladde, zwarte, Lycra hoes is vlekbestendig.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal