Grip Mouse

Verticale muis met een instapprijs.

Grip Mouse
De ergonomische vorm van de muis garandeert een gezondere manier van werken. Het extra brede, aanklikbare scroll-wiel, de gegroefde linker- en rechtermuisknop en de optische sensor beloven een comfortabele bediening en precieze bewegingen. Ga werken met een ergonomische muis, voorkom lichamelijke klachten en word productiever.

Handschudpositie - voor meer ergonomie.

In plaats van jouw hand plat op de muis te leggen, houdt jouw hand de Grip Mouse verticaal vast, alsof je elkaar de hand schudt. De comfortabele hellingshoek van 60 graden zorgt voor een correcte, ergonomische positionering van jouw hand en pols. Door de neutrale positionering van jouw arm en pols kunnen fysieke ongemakken worden voorkomen.
  • Bovendien garanderen de vorm en de hellingshoek van de Grip Mouse een korte gewenningstijd aan het verticale ontwerp.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
Extra breed scroll-wiel. Gegroefde knoppen.
De Grip Mouse heeft een extra breed, klikbaar scrollwiel met inkepingen, zodat je er niet gemakkelijk met jouw hand vanaf glijdt. De gegroefde linker- en rechtermuisknop zorgen ervoor dat jouw vingertoppen in een ondiepe groef op de knoppen rusten. Dit zorgt voor een goede hantering van jouw muiswerk en leidt tot meer productiviteit.
bakkerelkhuizen
Rechtshandig model voor middelgrote handen.
De Grip Mouse is verkrijgbaar als rechtshandig model voor middelgrote handen. Je kunt kiezen of je een bedrade of draadloze versie wilt. De combinatie van het juiste muisformaat voor jouw hand en de ergonomische vorm, zorgen voor een ontspannen grip en een korte gewenningstijd.
De kenmerken.
De optische sensor van de Grip Mouse garandeert een precieze beweging van jouw muisaanwijzer. Sluit de Grip Mouse met de USB-kabel of de USB-ontvanger aan op jouw computer. De Grip Mouse wordt automatisch geïnstalleerd en is onmiddellijk klaar voor gebruik, dankzij de Plug & Play-technologie.

 
Mooi ontwerp voor elke werkomgeving.
Het ontwerp van de Grip Mouse is zilver-metallic met zwart en past perfect in elke werkomgeving. De Grip Mouse is geschikt voor een succesvol muiswerk in jouw vaste kantoor of in jouw thuiskantoor.
Aantrekkelijke prijs-prestatie verhouding.
Met de Grip Mouse bieden wij een verticale muis voor het instapniveau. Dankzij het verticale ontwerp ben je verzekerd van een ergonomische en gezondere manier van werken.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal