Handshake Mouse Wireless VS4

Een instapmodel verticale muis voor links- en rechtshandigen.

Handshake Mouse Wireless VS4
Als je een verticale ergonomische muis wilt hebben en maar een korte tijd om er vertrouwd mee te raken met het gebruik, dan is de Handshake Mouse het beste muismodel voor jou. Hij heeft twee muisknoppen, een scroll-wiel, en instelbare DPI-waarden. Met de Handshake muis kan je werken met een neutrale positie van jouw arm en pols en fysiek ongemak kan worden voorkomen. Begin op een meer ontspannen en productieve manier te werken.

Optimale houding en prestaties.

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de Handshake verticale muis vastgepakt in een natuurlijke handschudhouding met een comfortabele hellingshoek van 90°. De pols buigt niet te veel zijwaarts, en de onderarm hoeft minder naar binnen te draaien. Dit verbetert de houding van de pols en voorkomt lichamelijk ongemak. De ergonomische handdrukpositie vermindert ook de spieractiviteit in de onderarm in vergelijking met een standaard computermuis (Quemelo & Vieira, 2013.
  • Met de Handshake verticale muis werk je ergonomisch en gezond voor meer productiviteit op het werk.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
bakkerelkhuizen
Mooi ontwerp.
Deze verticale Handshake Mouse heeft een mooi zwart ontwerp, een matte afwerking en zilverkleurige knoppen. Hij is geschikt voor rechts- en linkshandigen met kleine tot middelgrote handen. Het matte materiaal van het oppervlak van de Handshake Mouse zorgt voor een goede grip. De combinatie van het juiste muisformaat voor jouw hand en het materiaal van het oppervlak, zorgt ervoor dat deze muis comfortabel en stabiel in jouw hand ligt en je gezonder kunt werken.
Drie knoppen.
De Handshake Muis heeft drie knoppen, waaronder ook een scroll-wiel. Er zijn knoppen voor de linker- en rechterklik, en met het scroll-wiel kan je scrollen en in- en uitzoomen in veelgebruikte computerprogramma's. Deze standaardfuncties beloven een eenvoudige bediening en gewenning.
Eenvoudig aan de slag.
Dankzij de plug-and-play technologie kan de Handshake Mouse aan de computer worden toegevoegd zonder dat u een handmatige configuratie hoeft uit te voeren. Plaats gewoon de USB-kabel of de USB-ontvanger van dit verticale muismodel in jouw computer en begin te werken.

Bedraad of draadloos voor links- en rechtshandigen.

De Handshake Mouse is verkrijgbaar in vier verschillende versies. Je kunt kiezen of je een bedrade of draadloze versie wilt hebben. Beide versies zijn beschikbaar voor links- en rechtshandigen. Je kunt de aanwijssnelheid (DPI) van de muiscursor aanpassen voor zowel de bedrade als de draadloze versie. De bedrade variant heeft vier beschikbare DPI-waarden 800-1200-1600-2400 en de draadloze variant heeft drie DPI-waarden 1200-1600-2400. Selecteer een hogere snelheid (hogere DPI) om de aanwijzer sneller te laten bewegen voor algemeen gebruik; selecteer een lagere snelheid (lagere DPI) om de aanwijzer langzamer en preciezer te laten bewegen voor tekenen, fotobewerking, enz. Stel de cursor eenvoudig in op de snelheid van jouw voorkeur.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal