HandshoeMouse Wireless

Een ergonomische muis die past als een handschoen.

HandshoeMouse Wireless
Dankzij de gepatenteerde vorm is het niet nodig de muis vast te pakken en de vinger op te tillen, wanneer je de muis bedient. Je glijdt gewoon met de muis over het oppervlak. Een licht schuin geplaatste palm en vinger ondersteunende computermuis vereist de minste spieractiviteit in de hand en resulteert in verminderde neurale prikkeling. Verminder de spieractiviteit in jouw hand en vingers en ga werken op de meest natuurlijke, ergonomische en comfortabele manier.
Het gepatenteerde ontwerp van de HandShoeMouse is gebaseerd op een aantal jaren van ontwikkelingswerk en de steun van het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam. Het ontwerp, gebaseerd op anatomisch en veldonderzoek, resulteerde in een ondersteunend lichaam dat overmatige spierspanning in hand, vingers en duim voorkomt. De HandShoeMouse biedt de gebruiker een hulpmiddel om een computer te bedienen zonder spanningen en verrekkingen op te wekken. De zeer ondersteunende vorm voorkomt overbelasting in gewrichten, pezen, zenuwen en spieren. In plaats van de muis in een gespannen houding vast te pakken, zorgt de steun over het hele oppervlak van hand, vingers en duim ervoor dat de druk wordt verdeeld over een groot gebied van de hele hand in een natuurlijke en aangename hoek van 25 graden.
  • Met de HandShoeMouse komt de beweging vaanuit de onderarm en pols. Daardoor kan het risico van het carpaal tunnel- en repetitieve blessuresyndroom worden verminderd.

Ergonomische achtergrond

Uit een studie is gebleken dat zeer intensief gebruik van de vinger bij het hanteren van een gewone computermuis, zoals bij e-learning, kan leiden tot hand- of vingerpijnen die uiteindelijk resulteren in chronische klachten. Een statisch en dynamisch gestabiliseerde vinger- en handpalmboog is nodig om klachten te voorkomen (K.J. van Zwieten et al.: Functions of some finger joints while handling the PC mouse, and their possible relevance for computer aided learning, 2010.).

Biomechanisch onderzoek heeft aangetoond dat een palmondersteunend oppervlak een betere oplossing biedt om nek-, schouder-, arm- en handklachten te voorkomen. Daarom wordt aanbevolen een computermuis te gebruiken, die de grijpkrachten om de muis vast te houden minimaliseert of zelfs elimineert. (K.J. van Zwieten et al.: Health – the base of human potential: problems and ways to solve them, 2011.).

Ontlast jouw hand, vingers en duim.

De speciale ergonomische vorm van de HandShoeMouse, inclusief het duimplateau, zorgt ervoor dat jouw hand kan ontspannen en voorkomt overmatige duimactie. De knoppen op de HandShoeMouse zijn in lijn met de vingers gepositioneerd. In tegenstelling tot conventionele computermuizen is het niet nodig om voortdurend de vinger op te tillen, slechts een zeer lichte aanraking is nodig om de knoppen te activeren. Minimale drukkrachten en geen reactiekrachten in de vingers zijn nodig, en de unieke duimsteun voorkomt vastgrijpen.
  • Door het grote platformvorm kan de hele hand op de muis rusten, wat ontspanning van de hand bevordert en contactirritatie van de huid door het oppervlak tot een minimum beperkt.
Stimuleert de bloedsomloop.
De licht hellende positie van de hand met 25 graden en de steun over het hele oppervlak van de muis minimaliseren de fysieke belasting. Knikken of afknellen van bloedvaten wordt voorkomen. De beweging van de onderarm en de pols bevordert de bloedsomloop.
Leuke functies.
De HandShoeMouse is verkrijgbaar in draadloos of bedraad voor rechts- en linkshandigen en in alle maten. Begin direct met werken met je HandShoeMouse dankzij Plug & Play. De draadloze versie heeft een oplaadbare batterij. Je kunt ook blijven werken terwijl de batterij wordt opgeladen. Met de geïntegreerde BlueRay sensor en DPI van 1500 kan je jouw muisaanwijzer optimaal volgen.
Ontwerp.
De HandShoeMouse wordt geleverd in de tijdloze kleur zwart, en het materiaal is duurzaam. De speciale ergonomische vorm van de HandShoeMouse is voortgekomen uit langdurig onderzoek. De vorm voorkomt niet alleen spieractiviteit maar verlaagt deze ook.
bakkerelkhuizen
Past als een handschoen.
Voor een perfect ergonomisch gebruik van de HandShoeMouse moet de muis passen als een handschoen. Daarom is hij verkrijgbaar in drie verschillende maten en in zowel rechts- als linkshandige versies. Het is zeer belangrijk om de maattabel te raadplegen en de juiste maat voor jouw hand te gebruiken, omdat de ergonomie van de klik-actie aanzienlijk wordt beïnvloed door de pasvorm met jouw hand.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal