Oyster Mouse

De enige ergonomische muis waarvan je de verticale hoek kunt aanpassen.

Oyster Mouse
Stel eenvoudig de hellingshoek in die het beste bij je past door de muis niveau voor niveau uit te klappen, deze manier van verstellen garandeert dat je geen tijd nodig hebt om te wennen aan een verticale muis. Breng jouw hand in een neutrale positie en begin comfortabel en gezond te werken. De Oyster Mouse heeft geweldige eigenschappen zoals een extra brede lip om te voorkomen dat je pink over het bureau schuurt en zes knoppen met een klikbaar scroll-wiel. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten en zowel bedraad en draadloos. Ook kan deze muis afwisselend met de linker- en rechterhand worden gebruikt. Of je nu een beginner bent of een professional in het gebruik van een verticale muis, vanaf nu kan je werken in een comfortabele, ontspannen en neutrale hand- en polshouding. 

Uniek. Stel de hellingshoek in.

De Oyster Mouse is een verticale muis die gebruikt kan worden door mensen die al gewend zijn aan een verticale muisgreep, maar ook voor mensen die nog nooit eerder een verticale muis hebben gebruikt. Als je nog nooit met een verticale muis hebt gewerkt, kun je beginnen met een lage hoek en zo wennen aan een verticale greep. Na een korte tijd kan je jouw hand- en polshouding verbeteren door voorzichtig met een grotere verticale hoek te werken. Jouw hand en pols passen zich steeds meer aan een neutrale, verticale houding aan, en dit leidt tot een ergonomische manier van werken en lichamelijke ongemakken kunnen worden voorkomen. Als je gewend bent aan een verticale muisgreep, kan je deze muis direct op een grotere hellingshoek zetten. De extra brede lip aan de onderrand voorkomt dat jouw pink over het oppervlak schuurt, wat zorgt voor nog meer comfort tijdens jouw muiswerk.
  • De speciale functie van de Oyster Mouse is, dat je de hellingshoek van de muis in vijf stappen kunt aanpassen.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Zes knoppen.

De Oyster Mouse heeft zes knoppen inclusief een aanklikbaar scroll-wiel. Het voordeel van een aanklikbaar scroll-wiel is, dat je nog sneller over lange pagina's kunt scrollen. Naast de linker- en rechterklikknop heeft de Oyster Mouse goed bereikbare duimknoppen voor dubbelklikken naar links en rechts. Ook zijn er twee extra knoppen voor kopiëren en plakken. Met deze slimme knoppen kan je zo handig mogelijk werken.
 
Links- en rechtshandige muis.
De Oyster Mouse is een verticale muis die je tegelijkertijd als links- of rechtshandige kunt gebruiken. Draai de muis eenvoudig 180 graden en wissel de knop aan de onderkant tussen links en rechts. Je kunt het muiswerk verdelen tussen jouw linker- en rechterhand, dit leidt tot meer fysieke ontlasting tijdens de werkdag.
De kenmerken.
De Oyster Mouse kan worden gebruikt terwijl hij wordt opgeladen. Laad hem eenvoudig op met de meegeleverde USB-kabel. Een rode LED geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is en het groene lampje geeft aan dat de batterij volledig is opgeladen. De vaste aanwijzersnelheid van 1200 DPI is precies goed om de Oyster Mouse goed en gemakkelijk te besturen.
Mooi ontwerp.
De Oyster Mouse staat niet alleen garant voor een gezonde, ergonomische manier van werken, hij is ook gemaakt van duurzaam materiaal. De zwarte kleur met de zilveren accenten geeft hem een mooie uitstraling
bakkerelkhuizen
Twee maten, zowel draadloos als bedraad.
De Oyster Mouse is verkrijgbaar in twee verschillende maten: standard en large. Beide maten zijn verkrijgbaar in een bedrade of draadloze versie. De combinatie van het juiste muisformaat voor jouw hand en de ergonomische vorm, zorgen voor een ontspannen grip en een korte gewenningstijd.
 
Meet eerst je hand op!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal