PRF Mouse Wireless

De PRF Mouse Wireless is een verticale muis die zorgt voor een ergonomische manier van werken.

PRF Mouse Wireless

Een verticale muis. Een luxe design én metallic effecten.

Dankzij de goed ontworpen pasvorm is de PRF Mouse Wireless geschikt voor vrijwel elke handgrootte. Deze draadloze verticale muis is geschikt voor rechtshandigen en ideaal voor mobiel werken, maar kan ook gebruikt worden op de vaste werkplek thuis of op kantoor. Met de PRF Mouse Wireless kan je de USB-ontvanger achter de magnetische batterijdeksel opbergen voor onderweg. Verder heeft deze verticale muis gemakkelijk bereikbare duimknoppen en een instelbare aanwijzersnelheidsknop (DPI) voor meer efficiëntie. Begin nu met het verbeteren van jouw prestaties op het werk met de PRF Mouse Wireless.

Verticale vorm. Gezonde manier van werken.

De PRF Mouse Wireless heeft een comfortabele hellingshoek van 60 graden. In plaats van de hand plat op de muis te leggen, houd je de hand verticaal, zoals bij het handen schudden. De hellingshoek van 60 graden zorgt er niet alleen voor dat jouw hand en pols in de juiste ergonomische werkhouding komen, maar belooft ook een korte gewenning aan een verticale muis. 
  • Langdurig gebruik van een standaard muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008).
  • Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Draadloos, overal te gebruiken

Je kunt de PRF Mouse Wireless overal mee naartoe nemen, waar je ook werkt. Gebruik hem onderweg, tijdens een vergadering met een klant, op jouw werkplek op kantoor of thuis, overal waar je maar computerwerk kunt bedenken. Ben je klaar met werken, en wil je van locatie veranderen? Berg de USB-ontvanger van de PRF Mouse Wireless gewoon op achter het batterijklepje, en raak de USB-ontvanger nooit meer kwijt. Het draadloze bereik is ongeveer 20 meter, dus je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken in een grote vergaderruimte tijdens een presentatie.
Gemakkelijk de aanwijzersnelheid aanpassen.
De knop voor de instelbare aanwijzersnelheid (DPI) van de PRF Mouse Wireless is gemakkelijk te bereiken achter het scrollwiel. Schakel eenvoudig tussen drie DPI waarden: 800-1200-1600. Voor algemeen gebruik is het aan te bevelen een hogere DPI te kiezen, zodat de aanwijzer sneller over het scherm beweegt. Voor preciezer werken selecteer je een lagere DPI-waarde.
Begin nu. Plug-and-play.
De PRF Mouse Wireless kan aan de computer worden toegevoegd zonder dat je een handmatige configuratie hoeft uit te voeren. Plaats gewoon de USB-ontvanger in jouw computer en begin te werken. De PRF Mouse Wireless is geschikt voor zowel USB-A- als USB-C-poorten dankzij de meegeleverde USB-C adapter.
Luxueuze uitstraling.
De PRF Mouse Wireless biedt niet alleen functionaliteit en ergonomie, maar ziet er ook nog eens strak uit. Hij heeft een zwart design met metallic effecten. Dankzij de goed ontworpen vorm is deze muis universeel en past hij in bijna elke handgrootte.
bakkerelkhuizen
Gegroefde knoppen en een klikbaar scroll-wiel
De PRF Mouse Wireless heeft vijf knoppen en een klikbaar scroll-wiel. De linker- en rechterklikknop zijn gegroefd, zodat jouw vingertoppen gemakkelijk in een ondiepe groef op de knoppen rusten. Dit zorgt ervoor dat je een goede grip op de muis heeft. Met de duimknoppen kan je gemakkelijk naar de vorige of volgende pagina gaan, zodat je efficiënter kunt werken. Het klikbare scroll-wiel is gemaakt van antislip materiaal. Zodra je op het scroll-wiel klikt, kan je nog sneller over lange pagina's scrollen.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal