Pro 952 Footrest

Compacte voetsteun, verstelbaar met één voet voor een ideale ondersteuning van voeten en benen.

Pro 952 Footrest
De Pro 952 voetsteun draagt bij aan jouw welzijn tijdens jouw werkdag. Deze voetensteun vermindert de druk op jouw benen en ondersteunt de bloedcirculatie in jouw voeten, knieën en dijen. Dankzij de in hoogte verstelbare voetenplank voorkomt deze voetensteun dat jouw benen bungelen en compenseert hij het hoogteverschil aan jouw bureau. De Pro 952 voetensteun heeft een compact formaat, is eenvoudig met één voet te verstellen, is stabiel en heeft een antislip oppervlak voor een goede grip van jouw voeten. Voorkom spierspanning en vermoeidheid door jouw benen in een optimale hoek en hoogte te ondersteunen en werk comfortabeler met de Pro 952 voetensteun.

Rechtopstaande houding.

Plaats jouw voeten in een optimale positie onder jouw bureau en voorkom pijn en ongemak in jouw voeten, knieën en dijen. Met de Pro 952 voetensteun kan je jouw benen en voeten in een ideale ergonomische positie brengen en dat resulteert in een betere bloedcirculatie en -zitpositie. Het is gegarandeerd dat je productiever zult werken met behulp van de Pro 952 voetensteun.

Ergonomische achtergrond

Elke beeldschermwerkplek moet perfect op de gebruiker zijn afgestemd om gezond en ergonomisch te kunnen werken. Dit betekent dat de bureaustoel idealiter moet zijn afgestemd op de persoon die erop zit. Daarnaast is de optimale bureauhoogte een basisvoorwaarde voor een ergonomische zithouding. In situaties waarin dit niet mogelijk is, kunnen voetsteunen helpen om een evenwicht te creëren tussen de vloer en de hoogte van de tafel. Op die manier draagt een voetensteun bij tot een betere ergonomische zithouding.
bakkerelkhuizen
Compact voetensteun.
Het voordeel van de Pro 952 voetsteun is, dat hij een compacte afmeting heeft van 440 mm x 320 mm en daardoor ook geschikt is voor gebruik op kleinere bureaus of werkplekken. Je kunt de Pro 952 voetsteun overal gebruiken waar hij nodig is om het hoogteverschil uit te balanceren, bijv. aan jouw bureau thuis of op kantoor, aan een tafel in een laboratorium, receptie of kassaruimte. Voor elke werkplek geeft deze voetensteun jouw benen en voeten de juiste ondersteuning voor een betere bloedsomloop en een betere zithouding.
Ideale hoogte en hoek.
Het hoogteverstelbereik van de Pro 952 voetsteun is 80 mm tot 300 mm. Het platform van de Pro 952 kan worden gekanteld tussen 0° en 90°. Dankzij het anti-slip platform hebben jouw voeten er altijd een goede grip op. In een oogwenk breng je jouw voeten in een comfortabele positie, verbeter je de bloedsomloop en werk je comfortabeler.
Robuust. Stabiel. Compact.
Deze voetensteun is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en slagvaste kunststof (ABS). Dankzij het hoogwaardige materiaal van deze voetensteun is het gegarandeerd dat de Pro 952 robuust en stabiel is. Het compacte ontwerp in combinatie met het frame van deze voetensteun garandeert dat een poot van een stoel altijd onder de voetensteun past. Met de optimale voet- en beenpositie neem je automatisch een gezonde en rechte houding aan, voorkom je lichamelijke ongemakken en verbeter je jouw welzijn tijdens het werk.

Snelle installatie.

De Pro 952 voetsteun kan in enkele seconden gemakkelijk in hoogte en hoek worden versteld. Je bedient hem eenvoudig met slechts één voet. Het gebruiksvriendelijke één-voet-verstel-mechanisme is gemakkelijk te hanteren, dankzij het gepatenteerde schaarmechanisme. Stel de hoogte en de hoek van jouw voetensteun sneller en veiliger in dan ooit met de Pro 952. Voorkom bungelende benen en compenseer het hoogteverschil aan jouw bureau.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal