Pro 959 Footrest

Ideale been- en voetpositie, verstelbaar met één voet met een groot hoogteverstelbereik.

Pro 959 Footrest
Met de Pro 959 voetsteun kan je jouw lichaam in een rechte houding houden en voorkomen dat jouw benen oncomfortabel hangen. Deze voetsteun is eenvoudig met één voet te bedienen, heeft een groot verstelbereik voor de hoogte en de kantelhoek en is uitgerust met een gepatenteerd schaarmechanisme voor eenvoudige instelling. De Pro 959 voetensteun is gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen en heeft een grote kantelbare anti-slip voetplaat. Verander jouw houding met deze voetensteun, voorkom pijn en ongemak in jouw voeten, knieën en dijen en ga werken in een ergonomische en comfortabele houding.

Gezonde werkplek.

Je wilt lichamelijke ongemakken verminderen en voorkomen en productiever werken tijdens het computerwerk? Maak dan gebruik van de Pro 959 voetensteun en geef jouw benen en voeten de juiste ondersteuning voor een betere bloedcirculatie en een betere zithouding. Met behulp van een voetensteun plaats je jouw voeten in een optimale positie en dit verbetert jouw bloedsomloop, vermindert lage rugklachten en leidt tot een betere en comfortabelere houding tijdens het computerwerk.

Ergonomische achtergrond

Elke beeldschermwerkplek moet perfect op de gebruiker zijn afgestemd om gezond en ergonomisch te kunnen werken. Dit betekent dat de bureaustoel idealiter moet zijn afgestemd op de persoon die erop zit. Daarnaast is de optimale bureauhoogte een basisvoorwaarde voor een ergonomische zithouding. In situaties waarin dit niet mogelijk is, kunnen voetsteunen helpen om een evenwicht te creëren tussen de vloer en de hoogte van de tafel. Op die manier draagt een voetensteun bij tot een betere ergonomische zithouding.
bakkerelkhuizen
Antislip voetensteun.
De voetplank van de Pro 959 voetsteun is met 490 mm x 400 mm groter dan andere voetsteunen. Deze grote voetplaat is volgens de norm DIN 4556 en garandeert meer comfort tijdens het werk. Maar niet alleen de afmeting van de voetenplank is volgens de norm, ook het anti-slip oppervlak. Je kunt jouw voeten in elke hoek op deze voetplaat plaatsen en u heeft altijd een stevige grip.
Groot verstelbereik van de hoogte.
De Pro 959 voetsteun heeft een hoogteverstelbereik van 90 mm tot 370 mm. De kantelhoek ligt tussen 0° en 87°. Breng het platform van jouw voetensteun gewoon op de voor jouw optimale hoogte en hoek, neem jouw lichaam automatisch een gezonde en rechte houding aan, voorkom lichamelijke ongemakken en werk productiever dan ooit.
Evenwichtige hoogtes.
Je kunt de Pro 959 voetsteun overal gebruiken waar het nodig is om hoogteverschillen van tafels en stoelen te compenseren. Onder het bureau op kantoor of thuis, ter ondersteuning van kinderstoelen, kassastoelen of laboratoriumstoelen. Deze voetensteun is ook ideaal voor werkplekken met gedeelde bureaus die door verschillende mensen worden gebruikt. Gewoon overal om te voorkomen dat de voeten gaan hangen.
Robuust en stabiel.
Deze voetensteun is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en slagvaste kunststof (ABS). Het stevige stalen frame van de Pro 959 maakt de voetensteun stabieler. Het ergonomische ontwerp en de instellingen van deze voetensteun helpen jouw houding en bloedsomloop te verbeteren door jouw voeten en benen op de ideale hoogte en in de ideale hoek te houden.

Set it up easily.

Met de Pro 959 voetensteun creëer je direct een gezonde en productieve werkplek. Deze voetensteun heeft een gebruiksvriendelijk, met één voet te bedienen verstelmechanisme. Dankzij het gepatenteerde schaarmechanisme is een eenvoudige verstelling mogelijk. Druk gewoon op de gele knop en stel zittend met één voet de hoogte en hoek van deze voetensteun in. De stabiele basis en de anti-slip voetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling van jouw voetensteun.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal