Selecteer uw regio

Profiel


BakkerElkhuizen is specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor de computer werkplek. Begonnen in 1994 als ergonomisch onderzoek en adviesbureau. Door het toenmalige gebrek aan beschikbare praktische oplossingen voor het inrichten van computerwerkplekken zijn we zelf producten gaan ontwikkelen. Het huidige productassortiment wordt gevormd door een kern van unieke, veelal gepatenteerde, eigen producten aangevuld met de beste producten van andere topmerken.

Bij de ontwikkeling van onze produkten en het samenstellen van onze product portfolio gaan we uit van 4 werkplekconcepten: vast, mobiel, flex en thuiswerkplek. We bieden voor elke werkpleksituatie de juiste oplossing en het juiste product. Onze klanten zijn veelal toonaangevend op hun vakgebied en vooruitstrevend in hun werkwijze, personeelsbeleid en strategie.

Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk. Hierbij lag de nadruk in eerste instantie op West-Europa, inmiddels is er ook distributie buiten Europa zoals de US, Canada en Australië. Onze ambitie is om ook in andere landen een distributienetwerk op te bouwen en verder te groeien. De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en product portfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Onze producten dragen aantoonbaar bij aan de gezondheid, productiviteit en comfort van de gebruiker.


BakkerElkhuizen logo + ISO 9001 & ISO 14001 certificering

Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus