Profim LightUp 250SL

De Profim LightUp is een moderne bureaustoel met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een ergonomische en budgetvriendelijke stoel.

Profim LightUp 250SL

Comfortabel en esthetisch

Het ontwerp en de technische oplossingen die worden gebruikt om de LightUp te creëren, maken het geschikt voor elk type kantoorruimte. Ontwikkeld voor mensen die lange uren achter hun bureau doorbrengen en een fysiek comfortabele en esthetische oplossing nodig hebben.
Wat kan je verwachten van de Profim LightUp?
Synchroon mechanisme
De Profim LightUp heeft een modern synchroom mechanisme waarmee de stoel handmatig kan worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker. Het mechanisme kan in vijf posities worden vergrendeld en zorgt ervoor dat jouw voeten op de grond blijven terwijl je jouw blik recht vooruit houdt.
Meer weten over het mechanisme?
Ergonomie van de Profim LightUp
Ook al werk je aan een bureau, je bent constant in beweging. Dit lijkt misschien tegenstrijdig, maar je verandert je positie en past voortdurend de druk op de rugleuning aan. Het is belangrijk dat de stoel adequaat reageert op deze veranderingen, zorgt voor een juiste houding, de druk op de wervelkolom wegneemt, comfort biedt op het werk en afleiding van uw taak vermijdt.

Ondersteuning van de wervelkolom
De LightUp is ontworpen om de gebruiker te ondersteunen tijdens een lange werkdag. Het beschikt over verschillende innovatieve oplossingen waarmee de gebruiker de stoel kan aanpassen aan zijn individuele behoeften. Een cruciaal element van de stoel is de rugleuning van gaas waarvan de vorm op natuurlijke wijze overeenkomt met de rondingen van de wervelkolom.
 
Minimalistisch design
De moderne en minimalistische esthetiek van de LightUp combineert vorm en functie op de meest elegante manier. Elk onderdeel van de stoel heeft een doel – niets is overbodig. Het belangrijkste is dat alle vormen zijn geoptimaliseerd om het grootste comfort en ergonomische kwaliteit te bieden.
 
Lendensteun
De Profim LightUp heeft een in hoogte en diepte verstelbare lendensteun, zodat de rugleuning optimaal kan worden aangepast aan jouw behoeften en lichaamsvorm.
 
3D ArMrest
De 3D armleuningen van de Profim LightUp kunnen worden versteld in hoogte (80 mm), diepte en met en hebben een zachte topping voor optimaal comfort.
Harde of zachte wielen
De Profim LightUp kan ook gekozen worden uit harde of zachte wielen. De harde wielen zijn geschikt voor zachte ondergronden zoals tapijt en vloerkleden, de zachte wielen zijn geschikt voor harde ondergronden zoals tegels en parket.
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen
Certificaten van de Profim LightUp
Met 17% gerecycled en 95% recyclebaar materiaal is de LightUp bekroond met het Blue Angel-certificaat, een van de oudste milieuprijzen voor milieuvriendelijke producten. Daarnaast heeft deze stoel de AFDRI Green Tick en Möbelfakte awards en voldoet aan de EN1335 (Europe) norm, die bepaalt waar een goede bureaustoel aan moet voldoen. 

De stoel is grondig getest en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het GS-keurmerk.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal