Q-doc 100 Circular

Duurzame documenthouder met lage achterkant voor lage beeldschermposities.

Q-doc 100 Circular
De duurzame Q-doc 100 Circular is een eenvoudige, ergonomische documenthouder en gemaakt van zeer stabiel en gerecycled PET-viltmateriaal. Deze documenthouder heeft een lage achterrand en is daardoor ideaal voor lage beeldschermposities. Werk in een op het lichaam gerichte positie en optimaliseer jouw kijkhoek naar jouw documenten en mobiele apparaten. De Q-doc 100 documenthouder heeft voldoende ruimte voor jouw toetsenbord aan de onderkant. De rand zorgt ervoor dat jouw documenten niet van de documenthouder glijden. Met deze documenthouder verbeter je jouw werkhouding en verhoog je jouw productiviteit op het werk en lever je een goede bijdrage aan het milieu.

Gezonde lichaamshouding.

Jouw documenten liggen verspreid op jouw bureau en moet je jouw nek en bovenlichaam draaien en kantelen om de documenten te kunnen lezen? Door de Q-doc 100 Circular documenthouder tussen uw toetsenbord en jouw scherm te plaatsen werk je in één lijn. Plaats jouw documenten, boeken, notities of mobiele apparaten recht voor je op het licht hellende oppervlak en verhoog jouw efficiëntie dankzij de kortere kijkafstanden. Met de Q-doc 100 Circular heb je een rechte werkhouding en verbeter je jouw comfort en verhoog je jouw productiviteit op het werk.
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.
 
 

Duurzaam materiaal.

De Q-doc 100 Circular bestaat voor 100% uit gerecycelde materialen en is dus een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder is gemaakt van PET-vilt en dit materiaal is van gerecycelde PET-flessen. Hoewel het materiaal PET-vilt zacht lijkt, is de Q-doc 100 Circular even sterk als andere materialen, bijvoorbeeld acrylaat. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar.
  • Het grijs gevlekte materiaal maakt de Q-doc 100 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor.

... van de plastic fles tot ons circulair product:

Plastic flessen worden ingezameld, versnipperd en verwerkt tot vlokken. Deze worden weer verwerkt tot een granulaat en hieruit worden PET viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line producten". Die producten kunnen (wanneer er een nieuw circulair product is aangeschaft en wij het nieuwe product leveren, neemt BakkerElkhuizen de oude producten weer mee voor hergebruik) bij ons worden ingeleverd en gerecycled. Kortom, 100% zuinig met grondstoffen
Speciaal voor lage beeldschermposities.
De hoogte aan de achterzijde van de Q-doc 100 circulaire documenthouder is slechts 100 mm hoog. Dit is de perfecte hoogte voor gebruikers, die hun monitor op een lage positie hebben. De Q-doc 100 Circular past nog steeds perfect onder jouw monitor.
Rand aan de voorzijde.
De Q-doc 100 Circular is gegoten uit één stuk PET-vilt en heeft een goed afgewerkte rand aan de voorzijde. Deze rand voorkomt dat documenten of mobiele apparaten naar beneden glijden. Een eenvoudig detail met groot voordeel. Op de Q-doc 100 Circular kan je zware boeken en mappen tot 5 kg kwijt. Het opbergoppervlak is 505 mm x 285 mm groot en biedt voldoende ruimte om niet alleen notitieblokken, maar ook grote mappen op te bergen.
Georganiseerd bureau.
De Q-doc 100 Circular documenthouder houdt papieren en mobiele apparaten gemakkelijk toegankelijk, comfortabel gepositioneerd en georganiseerd op jouw opbergvlak recht voor je. Aan het einde van een werkdag kan je jouw toetsenbord onder de 43 mm brede voorrand van de Q-doc 100 Circular schuiven. Een opgeruimd bureau maakt het gemakkelijker om de werkdag te beginnen en motiveert om elke dag de beste prestaties te leveren.
Eenvoudig en warm ontwerp.
Het PET-vilt materiaal van de Q-doc 100 geeft deze documenthouder een warme en natuurlijke uitstraling. Het PET-vilt materiaal lijkt eenvoudig, maar is eerder een stijlvolle, onopvallende verrijking van jouw bureau. Deze documenthouder is ontwikkeld in Nederland en is van Nederlands ontwerp.
Het is recyclebaar.
De Q-doc 100 Circular is 100 % recyclebaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we graag een verschil maken voor ons milieu. We volgen de "3R's": Verminderen van afval (Reduce), Hergebruiken (Re-use) van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal