Q-doc 100

Documenthouder met lage achterrand voor lage beeldschermposities.

Q-doc 100
De Q-doc 100 is een eenvoudige, ergonomische documenthouder, die ideaal is voor lage beeldschermposities. Met deze documenthouder werk je in een positie waarbij jouw lichaam centraal staat en jouw kijkhoek op de documenten optimaal is. De Q-doc 100 documenthouder is gemaakt van helder, duurzaam acrylaatmateriaal en is sterk genoeg om zware mappen tot 5 kg te dragen. Er is voldoende ruimte voor jouw toetsenbord onder de Q-doc 100. De rand zorgt ervoor dat jouw documenten niet van de documenthouder glijden. Deze documenthouder is verkrijgbaar met of zonder foamrand. De foamrand kan comfortabeler zijn wanneer je aantekeningen maakt. Verbeter jouw houding, optimaliseer jouw kijkhoek en werk ergonomisch op één lijn met de Q-doc 100.

De juiste lichaamshouding.

Plaats de Q-doc 100 documenthouder tussen jouw toetsenbord en jouw scherm en leg documenten, boeken, notities of mobiele apparaten, recht voor je op het licht hellende oppervlak. Jouw documenten liggen niet langer verspreid op jouw bureau. Je werkt in één lijn en vermijdt automatisch verdraaiing van jouw nek en bovenlichaam. Bovendien zorgen de kortere kijkafstanden tussen monitor, document en toetsenbord voor meer efficiëntie. Deze ergonomische documenthouder zorgt voor een gezondere manier van werken en verhoogt jouw prestaties op het werk.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord,en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek uw comfort en efficiëntie.
  • Houd jouw bureau opgeruimd. Dit zorgt voor een betere concentratie en een hogere productiviteit.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.

Schuifrand.

De Q-doc 100 is vervaardigd uit gegoten acrylaat en heeft een goed afgewerkte rand aan de voorzijde. Deze rand voorkomt dat documenten of mobiele apparaten naar beneden glijden. Een eenvoudig detail met groot voordeel. Op het vlak van 505 mm x 285 mm kunnen niet alleen notitieblokken worden geplaatst, maar ook grote mappen. Het draagvermogen van de Q-doc 100 documenthouder is 5 kg. Je kunt dus ook zware boeken en mappen op deze ergonomische documenthouder kwijt.
Meer netheid.
Liggen jouw documenten overal op jouw bureau, is er geen orde en is het niet mogelijk een bepaalde notitie terug te vinden? Met de Q-doc 100 documenthouder verbeter je niet alleen jouw werkhouding tijdens het lezen van jouw documenten, maar orden je ook jouw bureau beter. Deze documenthouder houdt papieren en mobiele apparaten gemakkelijk toegankelijk, comfortabel gepositioneerd en georganiseerd op jouw opbergvlak recht voor je. Je wilt jouw werkplek aan het einde van jouw werkdag schoon achterlaten? Schuif jouw toetsenbord eenvoudig onder de 43 mm voorrand van de Q-doc 100 en laat uw bureau schoon achter.
 
Duurzaam acrylaat.
De Q-doc 100 documenthouder is gemaakt van ecologische materialen. Het materiaal van deze documenthouder is duurzaam acrylaat, dat voor 100 % uit gerecycled materiaal bestaat en op zijn beurt voor 100 % gerecycled kan worden. Met dit product kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie worden verkleind. Een milieuvriendelijk product, dat een positieve bijdrage levert aan het milieu.
Acryl ontwerp.
De Q-doc 100 documenthouder is gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal. Het
hoogwaardige acrylaat frame en opslag oppervlak van deze documenthouder is robuust en duurzaam. Hij wordt in Nederland geproduceerd en heeft een Nederlands design.
bakkerelkhuizen
Lage achterkant.
De Q-doc 100 documenthouder is speciaal gemaakt voor gebruikers, die hun monitor op een lage positie hebben. De hoogte aan de achterzijde van deze documenthouder is slechts 100 mm hoog en zorgt ervoor dat de Q-doc 100 nog steeds perfect onder jouw monitor past. De hellingshoek van het opslagvlak is ideaal voor een goede en gezonde kijkhoek naar beneden op jouw documenten.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal