Q-doc 400

Lichtgewicht, opvouwbare documenthouder voor onderweg.

Q-doc 400
De Q-doc 400 documenthouder is zeer draagbaar, plat op te vouwen tot slechts 27 mm en weegt slechts 480 g. Deze documenthouder kan snel worden uitgevouwen en in een van de zes hoogtes worden geplaatst. Het lichtgewicht ontwerp is gemaakt van Hylite aluminium, zodat je er zeker van kunt zijn dat de stabiliteit niet in het gedrang komt. Plaats jouw documenten of mobiele apparaten recht voor je op het opbergvlak van de Q-doc 400 documenthouder. Voor meer visueel comfort, een betere houding en het beste comfort.

Ergonomische werkhouding.

Met de Q-doc 400 documenthouder kan je comfortabel lezen in een goede houding. Dankzij het licht hellende opbergvlak liggen jouw documenten, boeken, notities of mobiele apparaten niet langer rechts of links van je, maar recht voor je in één lijn met jouw toetsenbord en scherm. Draaien, naar beneden kijken en reiken worden allemaal geminimaliseerd, zodat fysiek ongemak wordt voorkomen. Met de Q-doc 400 documenthouder liggen jouw documenten dichter bij jouw scherm en dus in jouw zicht. Jouw ogen hoeven minder te accommoderen, omdat het focuspunt voor de documenten en het scherm dichter bij elkaar liggen. Dit voorkomt niet alleen vermoeide ogen, maar zorgt ook voor een gezondere manier van werken en verhoogt jouw prestaties op het werk.
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.

In zes hoogtes verstelbaar.

Met de Q-doc 400 documenthouder kan je jouw optimale kijkhoogte bereiken. Je kunt de hoogte in zes stappen instellen tussen 120 mm en 240 mm. Kies de ideale kijkhoek, verbeter jouw lichaamshouding tot een rechtopstaande positie en begin comfortabeler te werken.
bakkerelkhuizen
Snelle installatie.
De Q-doc 400 documenthouder kan eenvoudig worden uitgeklapt en in een paar seconden opgezet. Steek gewoon de ronde connectors in een van de zes sleuven. De stabiele standaard en de anti-slip voetjes beloven een stevige werkopstelling voor jouw documenten op elk oppervlak.
Gebruik de ruimte.
Liggen jouw documenten overal op jouw bureau, is er geen orde en is het niet mogelijk een bepaalde notitie terug te vinden? Met de Q-doc 400 documenthouder verbeter je niet alleen jouw houding tijdens het lezen van jouw documenten, maar orden je ook jouw bureau beter. Plaats jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. De verschuifbare rand voorkomt dat de documenten naar beneden glijden.
 
Compact ontwerp.
De Q-doc 400 documenthouder heeft een compact opslagoppervlak van 370 mm x 280 mm. De ingeklapte hoogte is slechts 27 mm. Deze documenthouder is ruimtebesparend en daardoor geschikt voor jouw thuiswerkplek, maar ook geschikt op jouw vaste werkplek of de deelwerkplek op kantoor. Je kunt documenten, notitieblokken of zware dossiers tot een maximumgewicht van 5 kg, of mobiele apparaten op het oppervlak plaatsen.
Gemaakt van hoogwaardig, sterk materiaal.
Hylite aluminium. Het bijzondere van Hylite aluminium is dat dit hoogwaardige materiaal een bijzonder laag gewicht heeft. Hylite aluminium is zeer eenvoudig te reinigen en duurzaam. Bovendien is het materiaal zeer goed bestand tegen krassen en deuken. Het zilveren design van de Q-doc 400 documenthouder is minimalistisch vormgegeven, maar blijft stijlvol. Deze documenthouder helpt je om jouw bureau georganiseerd en efficiënt te houden. Papierwerk wordt netjes en binnen handbereik gehouden voor optimale productiviteit.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal