Q-doc 415

Compacte, in hoogte verstelbare documenthouder voor meer comfort.

Q-doc 415
De Q-doc 415 documenthouder garandeert een ergonomische manier van werken in een rechte werkhouding. Voortaan liggen jouw documenten en mobiele apparaten recht voor je in de optimale kijkhoek. Om de ideale hoogte te bereiken, kan je de Q-doc 415 in zeven stappen verstellen. Deze documenthouder heeft een compact opslagoppervlak van 390 mm x 275 mm en maakt de Q-doc 415 ook geschikt voor werkplekken met minder ruimte, bijvoorbeeld op het thuiskantoor. Verbeter jouw werkhouding, optimaliseer jouw kijkhoek en werk ergonomisch op één lijn met de Q-doc 415.

Ideale houding en kijkhoek.

Werk op één lijn met jouw monitor, documenten en toetsenbord. Door de Q-doc 415 documenthouder op jouw bureau te plaatsen tussen jouw monitor en toetsenbord, voorkom je dat je jouw nek en bovenlichaam draait of kantelt om documenten die over jouw bureau verspreid liggen. Plaats jouw documenten, boeken, notities of mobiele apparaten, recht voor je op het licht hellende oppervlak. De Q-doc 415 zorgt voor een optimale kijkhoek op jouw documenten en een kortere kijkafstand tussen monitor, document en toetsenbord. Deze ergonomische documenthouder zorgt voor een gezondere manier van werken en verhoogt jow prestaties op het werk.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.

In hoogte verstelbaar in zeven stappen.

Met de Q-doc 415 documenthouder kan je jouw optimale kijkhoogte bereiken. Je kunt de Q-doc 415 in zeven stappen verstellen door eenvoudig de vier schroeven los te draaien. Het hoogtebereik ligt tussen 120 mm en 240 mm. Kies de ideale kijkhoek (12° - 46°), verbeter jouw lichaamshouding tot een rechtopstaande positie en begin comfortabeler te werken.
 
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.
Gebruik de ruimte.
Liggen jouw documenten overal op jouw bureau en is er geen orde? Met de Q-doc 415 documenthouder verbeter je niet alleen jouw houding tijdens het lezen van jouw documenten, maar orden je ook jouw bureau beter. Plaats jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. Dankzij de verhoogde onderrand van 30 mm tot 45 mm kan je het toetsenbord gemakkelijk onder de documenthouder schuiven als je het niet gebruikt. Je kunt jouw bureau altijd opgeruimd achterlaten.
 
Milieuvriendelijk product.
De Q-doc 415 documenthouder is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Op zijn beurt kan het weer voor 100% worden gerecycled. Dit duurzame acrylaat wordt gemaakt van 100% gerecycled methylmethacrylaat monomeer in plaats van synthetisch monomeer. Met dit productieproces kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie wordt verkleind.
Helder acrylaat.
De Q-doc 415 documenthouder is gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal en is daardoor duurzaam. Met zijn transparante ontwerp past hij naadloos in elke omgeving op kantoor of thuis. Deze documenthouder is Dutch design en staat voor experimenteel design op het hoogste niveau uit Nederland.
bakkerelkhuizen
Compact ontwerp.
De Q-doc 415 documenthouder heeft een compact opbergoppervlak van 390 mm x 275 mm. Deze documenthouder is geschikt voor jouw thuiswerkplek, maar ook geschikt op jouw vaste werkplek of de gedeelde werkplek op kantoor. Je kunt mobiele apparaten, documenten, notitieblokken of zware dossiers tot een maximum gewicht van 5 kg op het oppervlak plaatsen. De handige schuifrand voorkomt dat de documenten naar beneden glijden. 
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal