Q-doc 500

Documentenhouder met een vaste hoogte en een groot oppervlak.

Q-doc 500
De Q-doc 500 documenthouder helpt je om op één lijn te werken met jouw toetsenbord, documenten en scherm. Met een vaste hoogte, de ideale hellingshoek van 30° en een groot oppervlak brengt de Q-doc 500 jouw documenten of mobiele apparaten in de juiste hoek en op de juiste kijkafstand recht voor jou. De Q-doc 500 documenthouder is gemaakt van transparant (duurzaam) acrylaat en is sterk genoeg om zware mappen tot 5 kg te dragen. Er is voldoende ruimte voor jouw toetsenbord onder de Q-doc 500. De rand zorgt ervoor dat jouw documenten niet van de documenthouder glijden. Deze documenthouder is een geweldig ergonomisch accessoire voor elk bureau, dat je helpt om gezonder te werken en jouw prestaties op het werk te verhogen.

Werk comfortabel in één lijn.

Benut de ruimte tussen jouw monitor en toetsenbord optimaal en plaats daar de Q-doc 500 documenthouder. Je kunt jouw documenten of mobiele apparaten op het opbergvlak recht voor je plaatsen. Dit voorkomt draaien en kantelen van jouw nek en rug naar de documenten. De Q-doc 500 garandeert de perfecte kijkhoek en afstand van jouw documenten en dit leidt tot meer efficiëntie, een gezondere werkhouding en een beter welzijn op het werk.
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.

Vaste hellingshoek.

De hoogte aan de achterkant van de Q-doc 500 is 180 mm en de hellingshoek is 30°. De perfecte hoek voor een ontspannen kijkafstand volgens onze natuurlijke ooglijn. Het voordeel van een documenthouder is de korte kijkafstand tussen monitor, document en toetsenbord, wat jouw efficiëntie op het werk verhoogt.
bakkerelkhuizen
Grondstofzuinig acrylaat.
Het acrylaat voor deze documenthouder is vervaardigd uit 100 % gerecycled materiaal. In plaats van synthetisch monomeer wordt 100 % gerecycled methylmeth acrylaatmonomeer gebruikt. Dit duurzame acrylaat kan op zijn beurt voor 100 % worden gerecycled en verhoogt dus de levenscyclus van gegoten acrylaat. Bovendien wordt het gebruik van grondstoffen en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie verminderd. Dit product levert een positieve bijdrage aan het milieu.
Groot oppervlak.
De Q-doc 500 documenthouder heeft een groot oppervlak van 505 mm x 280 mm. Met een draagvermogen tot 5 kg kan deze documenthouder zware boeken en mappen dragen, maar ook A3-documenten, blocnotes, mobiele apparaten of notities. De rand aan de onderkant voorkomt dat de documenten naar beneden glijden.
Gebruik de ruimte.
Met de Q-doc 500 documenthouder verminder je de rommel op jouw bureaublad en plaats je jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. Houd jouw papieren en mobiele apparaten gemakkelijk toegankelijk, comfortabel gepositioneerd en georganiseerd op jouw opbergvlak recht voor je. Wanneer je jouw toetsenbord niet gebruikt, kan je het onder de Q-doc 500 schuiven. De onderrand is met 35 mm hoog genoeg.
Transparant ontwerp.
De Q-doc 500 documenthouder wordt in Nederland geproduceerd en is Dutch design. Dutch design garandeert de gebruiker degelijkheid en stijl. Het frame en het opbergvlak van deze documenthouder zijn gemaakt van het hoogwaardige materiaal acrylaat, dat robuust is en een lange levensduur heeft.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal