Q-doc 515 Circular

Duurzame, verstelbare documenthouder met een groot oppervlak.

Q-doc 515 Circular
De Q-doc 515 Circulaire ergonomische documenthouder zorgt ervoor dat jouw documenten en mobiele apparaten recht voor je liggen in één lijn tussen jouw monitor en toetsenbord in de perfecte kijkhoek. Dit voorkomt fysiek ongemak in jouw nek en rug, omdat je jouw nek niet hoeft te buigen tijdens het lezen van jouw documenten. De Q-doc 515 Circular is gemaakt van zeer stabiel en gerecycled PET-viltmateriaal. Deze documenthouder is in vier stappen in hoogte verstelbaar en heeft een uitzonderlijk groot oppervlak, zelfs voor A3-documenten en zware mappen. De Q-doc 515 Circular is een geweldig ergonomisch accessoire voor elk bureau, dat je helpt om gezonder te werken en jouw prestaties op het werk te verhogen.

De juiste lichaamshouding.

Wil je zowel jouw beeldscherm als jouw papieren documenten tegelijkertijd op een meer comfortabele en ergonomische manier bekijken? Met de Q-doc 515 Circulaire documenthouder is dit mogelijk. Lijn jouw documenten uit in lijn met jouw natuurlijke ooglijn, deze loopt van beeldscherm tot toetsenbord. Door jouw documenten voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de documenthouder, voorkom je dat je jouw hoofd en nek moet buigen en draaien naar de documenten. Deze ergonomische documenthouder zorgt voor een gezondere manier van werken en verhoogt jouw productiviteit tijdens jouw werkdag.
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek (Bron: Van den Heuvel et al. 2007, p. 380.)

Duurzaam materiaal.

De Q-doc 515 Circular bestaat voor 100 % uit gerecyclede materialen en is dus een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder is gemaakt van PET-vilt, en dit materiaal bestaat uit gerecyclede PET-flessen. Hoewel het materiaal PET-vilt zacht lijkt, is de Q-doc 515 Circular even sterk als andere materialen, bijvoorbeeld acrylaat. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet gemakkelijk ontvlambaar.
  • Het grijs gemêleerde materiaal maakt de Q-doc 515 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor.
Vier hoogtes.
Met de Q-doc 515 Circular kan je de perfecte leeshoogte en leeshoek voor jouw documenten kiezen. Deze documenthouder is verstelbaar in vier standen. Je hoeft alleen maar de vier schroeven los te draaien en de Q-doc 515 Circular in te stellen tussen 95 mm en 150 mm. Zo bereik je jouw perfecte kijkhoogte en zit je automatisch rechtop tijdens het werken.
 
Groot opslagoppervlak.
De Q-doc 515 circulaire documenthouder heeft een groot opslagoppervlak van 450 mm x 295 mm. Deze documenthouder is geschikt voor A4 en A3 documenten, notitieblokken of zware dossiers tot een maximum gewicht van 5 kg. Je kunt ook mobiele apparaten op het oppervlak plaatsen, zoals een gsm of tablet om digitale notities af te lezen. De handige schuifrand voorkomt dat de documenten naar beneden glijden.
Georganiseerd bureau.
Met de Q-doc 515 Circulaire documenthouder maak je optimaal gebruik van de ruimte tussen jouw monitor en toetsenbord. Verminder de rommel op jouw bureaublad en plaats jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. Dankzij de verhoogde onderrand kan het toetsenbord gemakkelijk onder de documenthouder worden geschoven wanneer het niet in gebruik is. Je kunt jouw bureau beter organiseren met behulp van de Q-doc 515 Circular.
Warm ontwerp.
Het PET-vilt materiaal van de Q-doc 515 Circular geeft deze documenthouder een warme en natuurlijke uitstraling. PET-vilt materiaal lijkt eenvoudig, maar is eerder een stijlvolle, onopvallende verrijking van jouw bureau. Deze monitorstandaard is in Nederland ontwikkeld en is van Nederlands ontwerp.
Het is recyclebaar.
De Q-doc 515 Circular is 100 % recyclebaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we graag een verschil maken voor ons milieu. Wij volgen de "3R's": Verminderen (Reduce) van afval, Hergebruiken (Re-use) van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.
bakkerelkhuizen
... van de plastic fles tot ons circulair product:
Plastic flessen worden ingezameld, versnipperd en verwerkt tot vlokken. Deze worden weer verwerkt tot een granulaat en hieruit worden PET viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line producten". Die producten kunnen (wanneer er een nieuw circulair product is aangeschaft en wij het nieuwe product leveren, neemt BakkerElkhuizen de oude producten weer mee voor hergebruik) bij ons worden ingeleverd en gerecycled. Kortom, 100% zuinig met grondstoffen.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal