Q-doc 515

Hoogwaardige, verstelbare documenthouder met een groot oppervlak.

Q-doc 515
De Q-doc 515 ergonomische documenthouder zorgt ervoor dat jouw documenten en mobiele apparaten recht voor je liggen in één lijn tussen jouw monitor en toetsenbord in de perfecte kijkhoek. Dit voorkomt fysiek ongemak in jouw nek en rug, omdat je jouw nek niet hoeft te buigen tijdens het lezen van jouw documenten. Deze documenthouder is in zeven stappen in hoogte verstelbaar, is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam acrylaat en heeft een uitzonderlijk groot oppervlak, zelfs voor A3 documenten en zware mappen. De Q-doc 515 is een geweldig ergonomisch accessoire voor elk bureau, dat je ondersteunt om gezonder te werken en jouw prestaties op het werk te verhogen.

Gezonde houding.

Je wilt zowel het beeldscherm als papieren documenten tegelijkertijd op een meer comfortabele en ergonomische manier bekijken? Met de Q-doc 515 documenthouder is dit mogelijk. Lijn jouw documenten uit in lijn met jouw natuurlijke ooglijn. Deze loopt van beeldscherm tot toetsenbord. Door jouw documenten voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de documenthouder, voorkom je dat je jouw nek buigt en verdraait naar de documenten. Neem een gezonde houding aan, creëer de perfecte kijkhoek en werk comfortabeler met de Q-doc 515 documenthouder.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek.

Zeven hoogtes.

Met de Q-doc 515 kan je de perfecte hoogte en hoek (12° - 46°) voor jouw documenten kiezen. Deze documenthouder is in zeven standen verstelbaar. Draai gewoon de vier schroeven los en stel de Q-doc 515 in tussen 120 mm en 240 mm. Zo bereik je jouw perfecte kijkhoogte en zit je automatisch rechtop tijdens het werken. 
Groot opslagoppervlak.
De Q-doc 515 documenthouder heeft een groot opslagoppervlak van 515 mm x 290 mm. Deze documenthouder is geschikt voor A4 en A3 documenten, notitieblokken of zware dossiers tot een maximum gewicht van 5 kg. Je kunt ook mobiele apparaten op het oppervlak plaatsen, zoals een gsm of tablet om digitale notities af te lezen. De handige schuifrand voorkomt dat de documenten naar beneden glijden.
 
Ruimtebesparend.
Met de Q-doc 515 documenthouder maak je optimaal gebruik van de ruimte tussen jouw monitor en toetsenbord. Verminder de rommel op jouw bureaublad en plaats jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. Dankzij de verhoogde onderrand van 30 mm tot 45 mm kan het toetsenbord gemakkelijk onder de documenthouder worden geschoven wanneer het niet in gebruik is. Met behulp van de Q-doc 515 creëer je eenvoudig een rustgevende visuele indruk op jouw bureau.
100 % gerecycled materialen.
De Q-doc 515 documenthouder is vervaardigd uit 100% gerecycled acrylaat. Voor de productie werd in plaats van synthetisch monomeer, 100% gerecycleerd methylmethacrylaat monomeer gebruikt. Dit duurzame acrylaat kan op zijn beurt weer voor 100% worden gerecycled. Met dit product kan je een positieve bijdrage leveren aan het milieu. De levenscyclus van gegoten acrylaat kan worden verlengd en tegelijkertijd wordt ook het gebruik van grondstoffen en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie verminderd.
Transparant ontwerp.
De Q-doc 515 documenthouder past naadloos in elke kantooromgeving dankzij het minimalistische ontwerp en het heldere acrylaat van topkwaliteit. Deze in Nederland geproduceerde documenthouder is van Nederlands ontwerp en staat voor hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal