Q-note 350

Transparante laptopstandaard van acryl voor jouw vaste computerwerkplek.

Q-note 350
De Q-note 350 laptopstandaard is ideaal voor vaste werkplekken, op kantoor of thuis. Deze laptopstandaard zorgt ervoor dat jouw laptopscherm in de perfecte kijkhoek, -hoogte en -afstand wordt geplaatst. Dit voorkomt fysieke ongemakken in jouw nek en rug tijdens het werken aan jouw laptop. De Q-note 350, met zeven hoogte-instellingen, is gemaakt van hoogwaardig (duurzaam) acrylmateriaal en heeft een geïntegreerd kabelmanagement. Het is een geweldig ergonomisch accessoire voor elk bureau, dat je ondersteunt om gezonder te werken en jouw prestaties op het werk te verhogen.

Correcte houding voor meer comfort.

Een laptopstandaard is een essentieel ergonomisch product voor laptopgebruikers. Doorgaans staat een laptopscherm op een veel te lage kijkhoogte voor gezond gebruik. Dit resulteert in een gebogen houding en een neerwaartse kijkhoek die belastend is voor jouw ogen, nek, schouders en rug. Met de Q-note 350 laptopstandaard breng je jouw laptop op de juiste kijkhoek, hoogte en afstand. Je neemt automatisch een gezondere houding aan en vermindert lichamelijk ongemak (bron: Boersma, A.L., Mol, E., 'De effectiviteit van een laptopsteun', Tijdschrift voor Ergonomie, 28, Nr. 2, april 2003.).
  • Vanaf nu werk je gegarandeerd productiever met behulp van de Q-note 350 laptopstandaard.

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.).

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt
(bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).

Zeven standen.

Met de Q-note 350 kun je de perfecte hoogte en hoek voor jouw laptopstandaard kiezen. Deze laptopstandaard is in zeven standen verstelbaar. Draai simpelweg de vier schroeven los en stel de Q-note 350 in tussen 140 mm en 200 mm.
  • Zo bereik je jouw perfecte kijkhoek, en zit je automatisch rechtop tijdens het werken.
Kantoor of thuis.
Of het nu voor jouw vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor is, laat de Q-note 350 laptopstandaard een vast onderdeel van jouw opstelling worden. Hij is perfect geschikt voor laptops tot 20 inch. Bovendien heeft hij aan de achterkant een praktische opening voor de oplaadkabel. Je kunt de Q-note 350 alleen gebruiken of als aanvulling op een tweede monitorscherm.
 
Milieuvriendelijk product.
De Q-note 350 laptopstandaard is gemaakt van 100% gerecycled acrylaat. Dit duurzame acrylaat wordt gemaakt van 100 % gerecycled methyl methacrylaat monomeer in plaats van synthetisch monomeer. Met dit productieproces kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie wordt verkleind. Dit duurzame acrylaat gaat zuinig om met hulpbronnen, omdat het op zijn beurt voor 100 % kan worden gerecycled.
bakkerelkhuizen
Acryl, transparant ontwerp.
De Q-note 350 laptopstandaard past naadloos in elke kantooromgeving dankzij het minimalistische ontwerp en het heldere acryl van topkwaliteit. Deze in Nederland geproduceerde documenthouder is van Nederlands ontwerp en staat voor hoge kwaliteit en een lange levensduur.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal