Q-riser 100

Slimme aanvulling op jouw ergonomische schermopstelling.

Q-riser 100
De Q-Riser 100 ergonomische monitorstandaard optimaliseert jouw werkruimte om comfortabeler aan jouw beeldscherm te werken. Met de Q-Riser 100 monitorstandaard voeg je 105 mm hoogte toe aan jouw flatscreen en kan je automatisch een rechtere en gezondere werkhouding aannemen, waardoor je jouw nek niet belast en jouw ogen niet oncomfortabel worden. Deze monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig (duurzaam) acrylaat en is daardoor zeer stabiel. Je kunt de ruimte op jouw bureau onder de Q-Riser 100 vrijmaken en gebruik maken van de nette opbergruimte boven de voorpoten. Verbeter jouw productiviteit met de voor jouw optimale beeldschermhoogte en met een goed beheerde en overzichtelijke werkruimte.

Ergonomische hoogte.

Met de Q-Riser 100 monitorstandaard kan je jouw lichaam in een gezonde en ergonomische houding plaatsen. Met deze monitorstandaard stel je jouw schermhoogte in op 105 mm, waardoor jouw scherm op een comfortabele kijkhoogte komt. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om de afstand tot het scherm aan te passen. Verplaats jouw monitorstandaard eenvoudig in de diepte van jouw bureau, tot de bovenkant van jouw monitor zich net onder jouw ooghoogte bevindt.
 
  • This small adjustments to your workspace will improve your overall wellbeing and increase your performance at work.

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Stabiele en veilige opstelling.

Plaats jouw beeldscherm op het 300 mm x 300 mm grote oppervlak van de Q-Riser 100 monitorstandaard. In totaal kan jouw monitor een gewicht hebben tot 10 kg. Het hoogwaardige heldere acrylaat is zeer robuust en tegelijkertijd stabiel.
  • Met de Q-Riser 100 monitorstandaard blijft jouw beeldscherm stevig op zijn plaats staan en heb je een solide werkopstelling op jouw bureau.
Slim. Meer ruimte.
De Q-Riser 100 monitorstandaard verbetert de algehele organisatie op jouw bureau. Door jouw monitor op de monitorstandaard te plaatsen, creëer je automatisch opbergruimte onder jouw monitorstandaard. Berg zaken als documenten en notitieblokken gemakkelijk op onder de monitorstandaard.
 
Mooi ontwerp op het bureau.
De Q-Riser 100 monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig acrylaat. Deze monitorstandaard is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het eenvoudige, transparante ontwerp is niet storend, het past bij elke inrichting in jouw thuiskantoor of werkkamer. Het geïntegreerde kabelmanagement zorgt ervoor dat de kabels geordend zijn en dat jouw bureau er opgeruimd uitziet.
bakkerelkhuizen
Duurzaam acrylaat.
Het acrylaat voor deze monitorstandaard wordt geproduceerd uit 100 % gerecycled materiaal. In plaats van synthetisch monomeer wordt 100 % gerecycled methyl methacrylaat monomeer gebruikt. Dit duurzame acrylaat kan op zijn beurt weer voor 100 % worden gerecycled en verhoogt daarmee de levenscyclus van het gegoten acrylaat. Met dit product verminder je niet alleen het gebruik van grondstoffen, maar wordt ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie verkleind. Dit product levert een positieve bijdrage aan het milieu.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal