Q-riser 110 Circular

Een circulaire monitorstandaard die in twee verschillende hoogten instelbaar is.

Q-riser 110 Circular

De Q-riser 110 Circular is een in hoogte verstelbare monitorstandaard gemaakt van duurzaam PET-vilt materiaal.

Kies een van de twee hoogteniveaus en breng jouw scherm in jouw optimale kijkpositie en pas zo automatisch jouw houding aan. De Q-riser 110 Circulaire monitorstandaard is niet alleen duurzaam, maar ook stabiel. Creëer met deze monitorstandaard een ergonomische monitoropstelling op jouw vaste werkplek op kantoor, aan jouw gedeelde bureau, of aan jouw bureau thuis en verbeter zo jouw comfort en productiviteit tijdens de werkdag.

Natuurlijke, ergonomische houding.

De Q-riser 110 Circular monitorstandaard verbetert jouw algehele welzijn aan jouw bureau en is slechts een kleine aanpassing aan jouw werkruimte. Breng het scherm op de juiste ergonomische hoogte en plaats het op deze monitorstandaard. Controleer bovendien of jouw ooghoogte nog onder de bovenkant van de monitor is, anders pas je gewoon de afstand aan. Je neemt automatisch een gezondere houding aan voor het beeldscherm, wat leidt tot meer comfort en voorkomt overbelasting van jouw spieren.
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Verstelbaar in twee hoogtes.

De Q-riser 110 circulaire monitorstandaard kan in twee verschillende hoogten worden versteld. Het hoogteverstelbereik is 75 mm of 105 mm. Draai eenvoudig de vier schroeven los en stel de monitorstandaard in op de ideale hoogte. Een optimale monitorpositie voorkomt ongemakken en klachten aan de nek omdat je automatisch een betere houding aanneemt.
  • Werken in de ergonomisch juiste houding leidt tot meer werkcomfort en efficiency.
Duurzaam materiaal.
De Q-riser 110 Circular is gemaakt van PET-vilt materiaal. 100% van dit PET-vilt is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De voordelen van PET-vilt materiaal zijn, dat deze producten zeer robuust zijn, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd, niet licht ontvlambaar en je kunt ze voor 100% recyclen. Het grijs gevlekte materiaal maakt de Q-riser 110 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor.
Stabiele en robuuste opstelling.
Deze monitorstandaard is gemaakt van duurzaam PET-vilt materiaal. Hoewel dit materiaal zacht lijkt, is de Q-riser 100 Circular gegarandeerd even sterk als andere monitorstandaards. De Q-riser 110 is zeer stabiel en heeft een draagvermogen tot 8 kg, dit zorgt voor een stabiele opstelling van jouw beeldscherm. Het oppervlak van de Q-riser 110 is 375 mm x 250 mm. Door het draagvermogen en het voetoppervlak is deze monitorstandaard geschikt voor grote en kleinere schermen. Het is belangrijk dat je de afmetingen van de voet van jouw scherm opmeet en vergelijkt met de oppervlakte maat van de Q-riser 110 Circular.
 
Geïntegreerd kabelbeheer.
De Q-riser 110 Circular monitorstandaard heeft kabelgeleiders waarmee je de kabels van jouw monitor netjes aan het zicht kunt onttrekken. Een georganiseerd bureau kan helpen om iemands gedachten beter te ordenen en dit leidt tot meer creativiteit en efficiëntie. Wij noemen dit 'clean desk policy'.
Modern, eenvoudig ontwerp.
Deze monitorstandaard is gemaakt in Nederland en is een exclusief Nederlands ontwerp. Het elegante ontwerp verbetert jouw werkomgeving. Met zijn eenvoudige ontwerp stelt de aantrekkelijke Q-riser 110 Circular monitorstandaard je in staat comfortabeler te werken, en tegelijkertijd draag je bij aan het milieu.
Het is recyclebaar.
De Q-riser 110 Circular is 100 % recycleerbaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we graag een verschil maken voor ons milieu. Wij volgen de "3Rs": Verminderen van afval, Hergebruiken van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.
bakkerelkhuizen
... van de plastic fles tot ons circulaire lijnproduct.
Plastic flessen worden verzameld, versnipperd, en verwerkt tot vlokken. Die worden weer verwerkt tot een granulaat, en daaruit worden PET-viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line-producten". Deze producten kunnen naar ons worden teruggestuurd en gerecycled. Kortom, 100% efficiënt.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal