Q-riser 110

In hoogte verstelbare monitorstandaard voor jouw ergonomische werkplek.

Q-riser 110
De Q-Riser 110 is een in hoogte verstelbare monitorstandaard gemaakt van hoogwaardig (duurzaam) acryl materiaal. Deze monitorstandaard creëert een ergonomische monitoropstelling op jouw vaste werkplek op kantoor, aan jouw gedeelde bureau of aan jouw bureau thuis. Het geïntegreerde kabelbeheer en het transparante uiterlijk zorgen voor een opgeruimd bureau. Kies een van de twee hoogteniveaus en breng jouw scherm in de optimale kijkpositie en pas automatisch jouw houding aan en voel het comfort.

Gezonde houding.

De Q-Riser 110 monitorstandaard is een kleine aanpassing aan jouw werkruimte om jouw algehele welzijn te verbeteren. Plaats jouw beeldscherm op deze monitorstandaard, controleer of jouw ooghoogte nog onder de bovenkant van de monitor is, zo niet dan pas je eenvoudig de afstand aan. Het voordeel van een monitorstandaard is dat je jouw houding op een natuurlijke manier aanpast omdat de nek niet in het beeldscherm buigt.
  • Met een rechte werkhouding werk je comfortabeler en dat zorgt voor een verhoging van jouw productiviteit.

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van het beeldscherm. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Height adjustable.

De Q-Riser 110 heeft twee verschillende hoogteniveaus. Kies de juiste hoogte: 75 mm of 105 mm. Draai eenvoudig de vier schroeven los en stel de monitorstandaard in op het ideale niveau. Met een optimale werkhoogte van jouw beeldscherm werk je consequent in een natuurlijke lichaamshouding, worden jouw ogen ontlast en wordt lichamelijk ongemak voorkomen.
 
Stabiel, dankzij het acrylaat.
Deze monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal. Dit materiaal is zeer stabiel en bijna onbreekbaar. De Q-Riser 110 heeft een draagvermogen tot 10 kg, dit garandeert een stabiele opstelling voor uw beeldscherm. Het oppervlak van de Q-Riser 110 is 370 mm x 281 mm en is geschikt voor grote schermen maar is ook geschikt voor kleinere schermen.

 
Extra ruimte.
Met de Q-Riser 110 creëer je eenvoudig meer ruimte op jouw bureau. Door jouw monitor op de verhoger te plaatsen, win je de ruimte onder de monitorstandaard. De ruimte kan je gebruiken om er spullen onder te zetten of het toetsenbord aan het eind van de dag. Het geïntegreerde kabelbeheer helpt om de kabels netjes op te bergen. Een monitorstandaard helpt bij een clean desk beleid en een clean desk helpt bij het beter organiseren van iemands gedachten en dat leidt tot meer creativiteit en efficiëntie.
Transparant ontwerp.
Dankzij het kristalheldere acrylaat brengt de Q-Riser 110 een zekere lichtheid op elk bureau. Deze monitorstandaard is gemaakt in Nederland en is een exclusief Nederlands ontwerp.
 
bakkerelkhuizen
Gemaakt van duurzaam acrylaat.
De Q-Riser 110 monitorstandaard is een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder bestaat uit 100 % gerecycled materiaal. Hij is gemaakt van duurzaam acrylaat, dat wordt gemaakt van 100% gerecycled methyl methacrylaat monomeer in plaats van synthetisch monomeer. Dit duurzame acrylaat is zuinig met hulpbronnen, omdat het op zijn beurt voor 100 % kan worden gerecycled. Met dit product verminder je niet alleen het gebruik van grondstoffen, maar ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie. Vergroot de levenscyclus van gegoten acrylaat en draag bij aan een beter milieu.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal