Q-riser 130

In hoogte verstelbare monitorstandaard van hoogwaardig (duurzaam) acrylaat.

Q-riser 130
Met de Q-Riser 130 monitorstandaard creëer je jouw optimale ergonomische monitoropstelling door te kiezen uit één van de vijf verschillende hoogteniveaus. De Q-Riser 130 monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig (duurzaam) acrylaat en is daardoor zeer stabiel. Het geïntegreerde kabelbeheer en de extra opbergruimte zorgen voor een opgeruimde werkplek. Breng jouw monitor op de juiste ergonomische hoogte met de Q-Riser 130 monitorstandaard, verbeter jouw werkhouding en ga comfortabeler en productiever aan het werk.

Ergonomische werkhoogte.

Met de Q-Riser 130 monitorstandaard kan je een enorme ergonomische verbetering realiseren door deze eenvoudige toevoeging aan jouw bureaublad. De Q-Riser 130 monitorstandaard brengt jouw scherm op een ergonomisch verantwoorde kijkhoogte. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om de afstand tot het scherm aan te passen. Verplaats de monitorstandaard eenvoudig in de diepte van jouw bureau, tot de bovenkant van jouw monitor zich net onder jouw ooghoogte bevindt.
  • Deze monitorstandaard is ontworpen om jouw zithouding te verbeteren, spierpijn te voorkomen en het comfort te maximaliseren.

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Hoogte-instelling in 5 standen.

Verhoog jouw beeldscherm met 60-80-100-120-140 mm met de Q-Riser 130 monitorstandaard. Deze monitorstandaard helpt beeldschermwerkers om hun bureauruimte te optimaliseren en hun werkhouding te verbeteren. Door jouw monitor op de monitorvoet te plaatsen, wordt deze op natuurlijke wijze in een voor de gebruiker optimale positie geplaatst.
 
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).
Hoogwaardig acrylaat.
De Q-Riser 130 monitorstandaard is gemaakt van sterk acrylaat. Dit materiaal is sterk en is gemaakt om een maximaal gewicht van 10 kg te weerstaan. De oppervlakte afmeting is 285 mm x 265 mm genoeg ruimte voor jouw beeldscherm. Met de Q-Riser 130 monitorstandaard blijft jouw beeldscherm stevig op zijn plaats staan en heb je een stabiele werkopstelling op jouw bureau.
Maak ruimte.
De Q-Riser 130 monitorstandaard heeft extra ruimte onder de standaard om een opgeruimde werkplek te houden. Wanneer je jouw monitor op de Q-Riser 130 plaatst, win je automatisch ruimte onder de standaard om werkbenodigdheden op te bergen in de opbergruimte. Je kunt notitieblokken en pennen gemakkelijk opbergen in de nette opbergruimte. Het geïntegreerde kabelbeheer helpt om de kabels netjes op te bergen.
Transparant ontwerp.
De Q-Riser 130 monitorstandaard is gemaakt van helder acrylaat en heeft een minimalistische uitstraling. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, deze monitorstandaard is dus exclusief Nederlands design. Deze functionele monitorstandaard is een balans tussen design en ergonomie. De transparante look is een aanvulling op elk interieur in jouw huis of kantoor.
bakkerelkhuizen
Milieuvriendelijk product.
De Q-Riser 130 monitorstandaard is gemaakt van 100 % gerecycled materiaal. Op zijn beurt kan het weer 100 % gerecycled worden. Dit duurzame acrylaat wordt gemaakt van 100 % gerecycled methyl methacrylaat monomeer in plaats van synthetisch monomeer. Met dit productieproces kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie wordt verkleind.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal