Q-riser 140

Kies jouw perfecte ergonomische werkhoogte met deze kwalitatief hoogwaardige monitorstandaard.

Q-riser 140
De Q-Riser 140 ergonomische monitorstandaard optimaliseert jouw werkruimte en is met zijn grote oppervlak perfect geschikt voor grote flatscreens. Deze monitorstandaard is gemaakt om de zithouding effectief te verbeteren en een comfortabele kijkhoogte te bieden. Het hoogwaardige, duurzame acrylmateriaal zorgt voor een solide stabiliteit. De extra ruimte onder de monitor, evenals het geïntegreerde kabelmanagement, zorgen voor een opgeruimde werkplek. Kies een van de vijf hoogteniveaus van de Q-Riser 140 monitorstandaard en breng jouw monitor in de voor jou optimale kijkpositie. Je kunt in een natuurlijke houding werken, lichamelijke ongemakken voorkomen en jouw productiviteit verhogen.

Ergonomische monitorpositie.

De Q-Riser 140 monitorstandaard brengt jouw scherm in een ergonomische positie op een perfecte ooghoogte. Daarnaast is het altijd nodig om de afstand van jouw scherm aan te passen. Zorg ervoor dat de bovenkant van de monitor niet boven jouw ooghoogte uitkomt. De juiste beeldschermpositie bevordert een gezonde houding voor jouw beeldscherm en voorkomt overbelasting van jouw nek en ogen. Dit heeft een positieve invloed op jouw welzijn op het werk en leidt tot betere prestaties.
 
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Vijf hoogteniveaus.

De Q-Riser 140 monitorstandaard wordt geleverd met vijf instelbare hoogteniveaus (60-80-100-120-140 mm), zodat je de meest comfortabele en dus ergonomische en gezonde kijkhoek kunt kiezen terwijl je werkt. Je hoeft alleen maar de vier schroeven los te draaien en het platform op te tillen om tussen de vijf verschillende hoogteniveaus te verstellen.
  • Met een ergonomisch correcte positie worden jouw ogen ontlast en wordt lichamelijk ongemak voorkomen.
Stabiliteit dankzij acrylaat.
Deze monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig acrylaat en kan een monitor tot 10 kg dragen. Het grote oppervlak van 370 mm x 300 mm zorgt ervoor dat ook grote flatscreens met grote beeldschermen op de Q-Riser 140 geplaatst kunnen worden. Deze monitorstandaard is gebouwd met kwaliteit in het achterhoofd om jouw monitor een stevige stabiliteit te geven.
 
Meer ruimte op jouw bureau.
De Q-Riser 140 monitorstandaard heeft extra ruimte onder de monitor om spullen op te bergen. Ruim jouw werkplek aan het eind van de dag op door zaken als documenten of jouw toetsenbord onder de Q-riser 140 op te bergen. Het geïntegreerde kabelbeheer zorgt ervoor dat de kabels kunnen worden verborgen en niet rommelig op en onder het bureau liggen. Als je jouw bureau georganiseerd en opgeruimd houdt, leidt dat tot efficiëntie en productiviteit op het werk.
Kristalhelder ontwerp.
Het eigentijdse design van de Q-Riser 140 monitorstandaard geeft elk bureau een modern tintje. Met zijn kristalheldere platform en prachtig gepolijste acrylaat zal deze monitorstandaard overal een aanvulling zijn op elke inrichting, bijvoorbeeld in jouw vaste kantoor, thuiskantoor of gedeelde bureau werkplek.
bakkerelkhuizen
Duurzaam acrylaat.
De Q-riser 140 monitorstandaard is gemaakt van ecologische materialen. Het materiaal van deze documenthouder is duurzaam acryl, dat voor 100 % uit gerecycled materiaal bestaat en op zijn beurt voor 100 % kan worden gerecycled. Met dit product kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie worden verkleind. Een milieuvriendelijk product, dat een positieve bijdrage levert aan het milieu.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal