Q-riser 50 Circular

Duurzame, ergonomische monitorstandaard voor flatscreens.

Q-riser 50 Circular
De Q-Riser 50 Circular monitorstandaard is gemaakt van duurzaam materiaal en speciaal gemaakt voor grote flatscreens op een grote voet. Je kunt het beeldscherm op het 300 mm x 250 mm grote oppervlak plaatsen en jouw flatscreen 50 mm verhogen. Met de Q-Riser 50 Circular kan je jouw scherm met 50 mm net genoeg verhogen om het op de optimale, ergonomische kijkhoogte te brengen. Deze monitorstandaard is gemaakt van gerecycled PET-vilt, wat niet alleen duurzaam is, maar ook heel stevig. De Q-Riser 50 Circular is een investering in de toekomst, voor een gezondere manier van werken en voor een beter milieu.

Verbeter jouw houding voor het scherm.

De Q-Riser 50 Circular brengt jouw grote flatscreen op de juiste, ergonomische hoogte. Na het instellen van de juiste hoogte van jouw beeldscherm is het noodzakelijk om te controleren of jouw ooghoogte nog onder de bovenkant van het beeldscherm zit, anders kan je eenvoudig de afstand aanpassen. Met de juiste ergonomische schermpositie verbeter je direct jouw houding voor het beeldscherm en voorkom je overbelasting van de spieren in jouw nek en schouders.
 
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Duurzaam materiaal.

De Q-Riser 50 Circular is een milieuvriendelijk product. Deze monitorstandaard bestaat uit 100% gerecycled materiaal. Hij is gemaakt van PET-vilt, dat gemaakt is van 100% gerecyclede PET-flessen. Op het eerste gezicht lijkt PET-vilt zacht, maar de Q-Riser 50 Circular is gegarandeerd even sterk als andere materialen, bijvoorbeeld acryl. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar.
  • Het grijze materiaal maakt de Q-Riser 50 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, de gedeelde werktafel of voor jouw thuiskantoor.
Stabiliteit dankzij PET-vilt materiaal.
De Q-Riser 50 monitorstandaard is gemaakt van duurzaam PET-vilt materiaal. Dit gerecyclede materiaal zorgt voor een stevige en stabiele basis en heeft een draagvermogen van 8 kg. De afmeting van het oppervlak is 300 mm x 250 mm en is groot genoeg voor grotere schermstandaards. Plaats jouw beeldscherm op de robuuste Q-Riser 50 Circular en je hebt een stevige werkopstelling voor jouw beeldscherm.
 
Kabelgeleiding aan de achterkant.
Je kunt de kabels van jouw scherm eenvoudig wegwerken in het geïntegreerde kabelmanagement aan de achterzijde van de Q-Riser 50 Circular. Zo zijn de kabels van het scherm netjes opgeborgen en ziet jouw bureau er opgeruimder uit.
Moderne en kwalitatieve uitstraling.
Dankzij het PET-vilt materiaal heeft de Q-Riser 50 Circular een eenvoudige, tijdloze en unieke uitstraling. Deze in Nederland geproduceerde Dutch design monitorstandaard is de perfecte ergonomische accessoire voor jouw bureau. Visueel benadrukt deze monitorstandaard elk bureau in zijn expressie en karakter.
Het is recyclable.
De Q-Riser 50 Circular is 100 % recycleerbaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we graag een verschil maken voor het milieu. Wij volgen de "3Rs": Verminderen van afval, Hergebruiken van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.
Geschikt voor flatscreens.
De huidige trend is dat mensen de voorkeur geven aan grotere schermen. De Q-Riser 50 Circular is exclusief ontwikkeld voor grote flatscreens met een grote voet. Daarom hebben we een monitorstandaard ontwikkeld die stabiel is en een geschikt oppervlak heeft van 300 mm x 250 mm. De hoogte van 50 mm is precies genoeg, om jouw grote scherm op de juiste, ergonomische kijkhoogte te brengen.
bakkerelkhuizen
... van de plastic fles tot ons circulaire assortiment
Plastic flessen worden verzameld, versnipperd, en verwerkt tot vlokken. Die worden weer verwerkt tot een granulaat, en daaruit worden PET-viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line-producten". Deze producten kunnen naar ons worden teruggestuurd en gerecycled. Kortom, 100% efficiënt.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal