Q-riser 50

Een eenvoudige, ergonomische monitorstandaard voor flatscreens.

Q-riser 50
De Q-Riser 50 monitorstandaard is speciaal ontworpen voor grote flatscreens. Een groot scherm hoeft maar een klein beetje omhoog gebracht te worden om de perfecte ergonomische kijkhoogte te krijgen. Tegelijkertijd moet het oppervlak groot genoeg zijn voor de plaatsing van het scherm. Met de Q-Riser 50 kan je jouw scherm met 53 mm net genoeg verhogen om het op de optimale kijkhoogte te brengen. Het oppervlak is 372 mm x 281 mm en groot genoeg voor grotere monitor-stands. De Q-Riser 50 is een stabiele monitorstandaard, gemaakt van hoogwaardig (duurzaam) acryl materiaal, en heeft een geïntegreerd kabelmanagement. Breng jouw scherm op de juiste kijkhoogte, pas jouw houding voor het scherm aan, en ga comfortabeler werken en verhoog jouw productiviteit.

Ontwikkeld voor grote beeldschermen.

De Q-Riser 50 is exclusief ontwikkeld voor grote flatscreens. Tegenwoordig geven mensen de voorkeur aan grotere schermen. Maar niet alleen schermen worden groter, ook de standaards van de monitoren zelf worden steeds groter. Deze trend naar grotere schermen zal zich voortzetten. Bij de ontwikkeling en het ontwerp van de Q-Riser 50 is rekening gehouden met de grootte van het beeldscherm. Daarom hebben we een monitorstandaard ontwikkeld die stabiel is, met 372 mm x 281 mm een passend oppervlak heeft, en tegelijkertijd met 53 mm precies hoog genoeg is om het grote scherm op de juiste, ergonomische kijkhoogte te brengen.
 

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.).

Ergonomische kijkhoogte.

De Q-Riser 50 is precies hoog genoeg om jouw grote flatscreen op de juiste, ergonomische hoogte te brengen. Plaats jouw beeldscherm op deze monitorstandaard, controleer of jouw ooghoogte net onder de bovenkant van het beeldscherm zit, en pas de afstand eenvoudig aan. Na deze kleine aanpassingen zal je direct merken dat jouw houding verbetert. Je voorkomt overbelasting van de spieren in jouw nek en schouders, en jouw zithouding is comfortabeler.
 
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).
Maak meer ruimte.
Zodra je jouw scherm op de Q-Riser 50 monitorstandaard hebt geplaatst, heb je meer ruimte onder de standaard op jouw bureau. Je kan er documenten of jouw toetsenbord onder opbergen aan het eind van jouw kantoordag. Het geïntegreerde kabelbeheer aan de achterkant van de monitorstandaard zorgt ervoor dat de kabels van het scherm netjes worden opgeborgen. De Q-Riser 50 zorgt voor een beter beheerde en overzichtelijke werkruimte, en dat leidt tot meer efficiëntie bij jouw werk.
Stabiliteit dankzij acrylaatmateriaal.
De Q-Riser 50 monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig acrylaat materiaal. Dit 8 mm dikke acrylaat zorgt voor een stevige en stabiele basis. Het draagvermogen is tot 10 kg en de oppervlakte afmeting is 372 mm x 281 m is groot genoeg of grotere scherm displays. Het heldere acrylaat is een geweldige combinatie van eenvoud en functionaliteit, die belangrijk zijn voor jouw efficiënte prestaties op het werk.
Transparant ontwerp.
Transparant ontwerp. De transparante Q-Riser 50 monitorstandaard is van Nederlands ontwerp en geproduceerd in Nederland. Het minimalistische Nederlandse ontwerp geeft deze monitorstandaard een elegante uitstraling en voorkomt dat jouw bureau er rommelig uitziet. Dit accessoire is een ergonomische, designvolle en zeer handige aanvulling op jouw werkplek.
 
bakkerelkhuizen
Hulpbron-efficiënte acrylaat.
Het acryl voor deze documenthouder is vervaardigd uit 100 % gerecyceld materiaal. In plaats van synthetisch monomeer wordt 100 % gerecycled methyl methacrylaat monomeer gebruikt. Dit duurzame acrylaat kan op zijn beurt voor 100 % worden gerecycled en verhoogt dus de levenscyclus van het gegoten acrylaat. Bovendien wordt het gebruik van grondstoffen en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie verminderd. Dit product levert een positieve bijdrage aan het milieu.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal