Q-riser 90 Circular

Een eenvoudige, ergonomische monitorstandaard van duurzaam materiaal.

Q-riser 90 Circular
De Q-Riser 90 Circular monitorstandaard brengt jouw monitor op de juiste kijkhoogte. Tegelijkertijd is deze monitorstandaard gemaakt van gerecycled materiaal. De Q-Riser 90 Circular monitorstandaard combineert ergonomie en duurzaamheid in één product. Zo werk je automatisch in een rechte houding. Gebruik hem op jouw vaste werkplek op kantoor of thuis. Hij heeft geïntegreerd kabelmanagement, is geschikt voor flatscreens tot 17 inch en is gemaakt van zeer stabiel PET-vilt materiaal, wat de Q-Riser 90 Circular monitorstandaard compleet maakt. Met deze monitorstandaard verbeter je jouw werkhouding en verhoog je jouw productiviteit op het werk en lever je een goede bijdrage aan het milieu.

Ergonomische houding.

Als je jouw scherm op de Q-Riser 90 Circular monitorstandaard plaatst, komt het 90 mm hoger te staan. Als de bovenkant van de monitor niet hoger is dan jouw ooghoogte, dan heb je de juiste stand. Daarnaast is het belangrijk om de afstand van jouw Q-Riser 90 Circular met jouw scherm te veranderen. Zo heb je een optimale mogelijkheid om een rechte houding voor jouw beeldscherm aan te nemen en dat jouw nek niet buigt. Een optimale beeldschermpositie leidt tot een gezondere manier van werken en meer comfort.
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Duurzaam materiaal.

De Q-Riser 90 Circular bestaat uit 100 % gerecycled materiaal en is daarom een milieuvriendelijk product. Deze monitorstandaard is gemaakt van PET-vilt, materiaal gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoewel het PET-vilt materiaal zacht lijkt, is de Q-Riser 90 Circular net zo sterk als andere materialen zoals acryl. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar.
  • Het grijze materiaal maakt de Q-Riser 90 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor.
Stabiliteit voor jouw scherm.
De Q-Riser 90 ronde monitorstandaard heeft een oppervlakte voor jouw monitor van 300 mm x 250 mm, en is geschikt voor flatscreens, maar is ook voor kleinere schermen geschikt. Deze monitorstandaard is gemaakt van PET-felt materiaal en is niet alleen stabiel maar ook duurzaam. De Q-Riser 90 Circular heeft een draagvermogen voor jouw scherm tot 8 kg. Plaats jouw beeldscherm op de Q-Riser 90 Circular en je hebt een stevige werkopstelling voor jouw beeldscherm.
 
Geïntegreerd kabelbeheer.
De kleine opening aan de achterkant van de Q-Riser 90 Circular is voor de kabels van jouw monitor. Netjes opgeborgen kabels zijn essentieel voor een opgeruimde werkplekomgeving en bevorderen zo gemotiveerd en productief werken voor de gebruiker.
Eenvoudig en warm ontwerp.
Het PET-vilt materiaal van de Q-Riser 90 geeft deze monitorstandaard een warme en natuurlijke uitstraling. PET-vilt materiaal lijkt eenvoudig, maar is eerder een stijlvolle, onopvallende verrijking van jouw bureau. Deze monitorstandaard is in Nederland ontwikkeld en is van Nederlands ontwerp.
Het is recyclebaar.
De Q-Riser 90 Circular is 100 % recycleerbaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we graag een verschil maken voor ons milieu. Wij volgen de "3Rs": Verminderen van afval (reduce), Hergebruiken (re-use) van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal