Q-riser 90

Een eenvoudige, ergonomische monitorstandaard voor een betere lichaamshouding.
 

Q-riser 90
De Q-Riser 90 monitorstandaard is het ideale ergonomische accessoire voor jouw vaste werkplek op kantoor of thuis. Met de monitorstandaard Q-Riser 90 breng je jouw monitor op de juiste kijkhoogte en pas je automatisch een gezondere werkhouding aan. Deze monitorstandaard heeft geweldige functies, zoals meer dan genoeg ruimte (380 x 200 mm) om jouw monitor te plaatsen, geïntegreerd kabelbeheer en het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam acrylaat materiaal. Begin comfortabeler te werken en verbeter jouw productiviteit met behulp van de Q-Riser 90 monitorstandaard.

Juiste kijkhoogte.

De Q-Riser 90 monitorstandaard verhoogt jouw scherm met 95 mm. Zorg ervoor dat de bovenkant van het beeldscherm niet boven jouw ooghoogte uitkomt. Door jouw monitor hoger en op de juiste afstand te plaatsen voorkom je lichamelijke ongemakken in jouw nek, schouders en rug. De juiste kijkpositie met behulp van deze monitorstandaard zal jouw algehele welzijn verbeteren en dit helpt echt om jouw focus en prestaties op het werk te verbeteren.
  • Stel jouw beeldscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.
  • Een geoptimaliseerde monitorpositie werkt een stuk comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een slechte plaatsing (Sommerich et al., 1998).

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Stabiel oppervlak.

De Q-Riser 90 monitorstandaard heeft een oppervlakte voor jouw monitor van 380 mm x 200 mm. Deze monitorstandaard is gemaakt van hoogwaardig acrylaat en is daardoor niet alleen stabiel maar ook duurzaam. Het draagvermogen is tot 10 kg. De combinatie van de oppervlakte afmeting en het stabiele materiaal maakt de Q-Riser 90 geschikt voor flatscreens en kleinere schermen.
  • Met deze monitorstandaard is het gegarandeerd dat jouw monitor stabiel staat en dat je een goed zicht hebt op jouw scherm.
Meer ruimte.
Om efficiënt te werken is een goed beheerde en overzichtelijke werkruimte essentieel. Met de Q-Riser 90 monitorstandaard kan je efficiënter werken. De computermonitor neemt onnodig veel ruimte in op het bureau, wat met de Q-Riser 90 kan worden opgelost. De vrijgekomen ruimte onder de standaard kan worden benut, zodat je extra ruimte hebt voor jouw spullen en jouw bureau minder rommelig wordt.
 
Elegante verschijning.
Het hoogwaardige acrylaat is transparant. De Q-Riser 90 heeft daardoor een elegante en eenvoudige uitstraling. Dit ergonomische accessoire is ook een zeer handige aanvulling op jouw werkplek. Het geïntegreerde kabelmanagement zorgt ervoor dat de kabels aan het zicht onttrokken kunnen worden en niet boven en onder het bureau rondslingeren. De Q-Riser 90 is Nederlands ontworpen en in Nederland geproduceerd.
bakkerelkhuizen
100 % gerecycled materiaal.
De Q-Riser 90 monitorstandaard is vervaardigd uit 100% gerecycled acrylaat. Voor de productie werd in plaats van synthetisch monomeer, 100% gerecycleerd methylmethacrylaat monomeer gebruikt. Dit duurzame acrylaat kan op zijn beurt weer voor 100% gerecycled worden. Met dit product kan je een positieve bijdrage leveren aan het milieu. De levenscyclus van gegoten acrylaat kan worden verlengd en tegelijkertijd wordt ook het gebruik van grondstoffen en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie verminderd.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal