RH Logic 220

De nieuwe en verbeterde RH Logic past zich aan jouw lichaam aan en biedt cruciale ondersteuning en verlichting. Hierdoor werk je gefocust en krijg je dingen gedaan.

RH Logic 220

Comfort en hoogwaardige ergonomie

Een stoel die comfort en hoogwaardige ergonomie combineert met verbeterde functies om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien is de RH Logic 220 ontwikkeld in een nieuw visueel ontwerp om een verfijnde look te creëren die naadloos in elke werkruimte past.

Om op de lange termijn echt een verschil te maken, gebruikt de nieuwe RH Logic 220 alleen duurzame en recyclebare materialen in elk onderdeel. De RH Logic 220 is gebouwd om lang mee te gaan en je jouw werk te laten doen - met meer gemak dan ooit.
Wat kan je verwachten van de RH Logic 220?
Vrij zwevend mechanisme.
De nieuwe RH Logic 220 is een hybride van een single point tilt en een asynchro mechanisme en heeft een traploos instelbaar free floating mechanisme dat in elke gekozen positie kan worden vergrendeld.

Het 2PP-mechanisme™ reageert op de beweging van de draaipunten van je lichaam: heupen en knieën. Hierdoor volgt de stoel jouw kleinste bewegingen en geeft hij de juiste ondersteuning in relatie tot jouw lengte en gewicht om drukpunten te verlichten. De perfecte combinatie van optimale ondersteuning en actief zitten. De individueel verstelbare rugleuninghoek zorgt ervoor dat de stoel kan worden aangepast aan alle lichaamstypes.
Meer weten over het mechanisme?
Zorgvuldig ontwerp
De nieuwe RH Logic is het resultaat van een zorgvuldig ontwerpproces van maar liefst 5 jaar. De motivatie was om de stoel toegankelijk en comfortabel in gebruik te maken, maar ook om te investeren in de looks en het design. Niet alleen architecten, maar ook gebruikers werden al vroeg in het proces betrokken en leverden cruciale input tijdens de verschillende fasen van testen en ontwikkelen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de stoel aan elke vraag voldoet.
XL versie
De RH Logic 220 XL heeft een bredere en diepere zitting dan de RH Logic 220. Dit zorgt ervoor dat zwaardere en langere mensen zich ook comfortabel voelen. Een ongepaste stoel zorgt voor een verkeerde zithouding, wat klachten in rug, nek en schouder kan veroorzaken.
 
Zachte of harde wielen
Kies voor harde wielen, die geschikt zijn voor zachte vloeren zoals tapijt of kies voor zachte wielen die geschikt zijn voor harde vloeren zoals parket, PVC, laminaat en stenen vloertegels.
 
bakkerelkhuizen
Gebouwd om lang mee te gaan
Duurzaamheid en milieu-efficiëntie zijn een groot onderdeel van de nieuwe RH Logic 220.
De stoel is ontworpen om lang mee te gaan en de impact op het milieu gedurende de hele levenscyclus te minimaliseren - van bodemwinning tot het einde van de levensduur.

Alle onderdelen zijn eenvoudig te vervangen en te scheiden en elk onderdeel is volledig recyclebaar en vrij van giftige stoffen.
 
7 functionaliteiten van de RH Logic 220
  1. De zitting heeft een afgeronde voorkant en watervalrand om de druk op de dijen te verminderen. De diepte van de zitting kan apart worden ingesteld.
  2. De gebeeldhouwde vorm zorgt voor comfort, houdt de rug rechtop en biedt ondersteuning in elke houding. Het uitgesproken "Tvedt-kussen" stimuleert beweging, rechtopstaande houding en open houding.
  3. Individueel verstelbare rugleuninghoek voor ondersteuning in elke positie. Gedefinieerde onderrugsteun en standaard met opblaasbare lendenpomp.
  4. Pictogrammen op alle handgrepen en hendels maken de stoel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen. De bedieningselementen zijn zelfs zittend toegankelijk.
  5. Het wrijvingskantelmechanisme volgt elke beweging en kan eenvoudig in elke gewenste positie worden vergrendeld. De kantelweerstand is snel instelbaar van 40 kg – 150 kg in 7 slagen.
  6. Armleuningen zijn verstelbaar (hoogte, breedte, diepte en zwenk) De optionele neksteun is in hoogte en diepte verstelbaar.
  7. Eenvoudig verwisselbare zitting en rugleuning die aan en uit geklikt kunnen worden.
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen

Bekroond met verschillende certificaten

De RH Logic 220, bestaande uit 61% gerecyclede en 94% recyclebare materialen, is bekroond met een Greenguard Gold certificaat dat onder andere garandeert dat deze bureaustoel op  een duurzame manier is geproduceerd. De Möbelfakta toont aan dat de kwaliteit van de stoel, een lage impact op het milieu en een verantwoorde supply chain gegarandeerd zijn. Daarnaast voldoet deze stoel aan zowel de EN1335 (Europa) als de NPR1813 (Nederland) norm, die vastleggen waar een goede bureaustoel aan moet voldoen.

Het is ook grondig getest en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van ANSI-BIFMA, BS 54 59en GS-keurmer 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal