Rockstick 2 Mouse Wireless Medium/Small

De Rockstick 2 Mouse Wireless heeft een verticaal ontwerp waardoor u in een neutrale en comfortabele positie kunt werken.

Rockstick 2 Mouse Wireless Medium/Small
De Rockstick 2 Mouse Wireless heeft een verticaal ontwerp waardoor je in een neutrale en comfortabele positie kunt werken. Om een muisklik te activeren, schommel je de muis naar links of rechts. Het schommelen van de muis maakt gebruik van de kracht van de hele hand, in plaats van alleen de vingers. Het unieke ontwerp maakt afwisselend gebruik met de rechter- en linkerhand mogelijk. Ga aan de slag met deze ergonomische muis, voorkom lichamelijke klachten en word productiever.
Een schuine vorm. Geen vermoeide handen.
Het handvat van de Rockstick 2 Mouse Wireless heeft een schuine semi-vuistvorm. Dankzij deze speciale vorm kun je de muis eenvoudig besturen met behulp van de zwaartekracht. Met deze besturing kun je de muis nauwkeurig bewegen.

Rock de muis.
Met de Rockstick 2 Mouse Wireless hoef je je vingers niet op te tillen, te bewegen of te klikken en ligt je hand permanent op de muis. Je schommelt de muis eenvoudig naar links of rechts om te klikken, en de kracht van jouw hele hand wordt geactiveerd, in plaats van alleen de vingers. De aanwijsnauwkeurigheid wordt verhoogd dankzij alle ergonomische voordelen die de muis biedt, wat helpt om de werkbelasting te minimaliseren en efficiënt te werken.
 

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). De handdrukhouding van verticale muizen zorgt ervoor dat de pols minder opzij buigt, terwijl de onderarm ook minder naar binnen draait (Schmid, et al., 2015). Dit betekent dat de spieractiviteit in de onderarm minder is dan het geval zou zijn bij het gebruik van een conventionele muis (Quemelo & Vieira, 2013). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
bakkerelkhuizen
Ambidexter ontwerp.
De muis is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Het ambidexter ontwerp van de Rockstick 2 Mouse Wireless vermindert de werklast doordat je de muis zowel met jouw linker- als jouw rechterhand kunt bedienen. Hierdoor kan je de hele dag evenwichtig werken door de repetitieve handelingen van het muizen over beide handen te verdelen. Het voordeel is, dat daarbij rustperiodes voor beide handen worden voorzien.
 
Comfortabele lip.
De voet van de muis is ontworpen met een richel waar je jouw pink op kunt laten rusten. Dit vermindert de wrijving op de pink.
 
Instelbare aanwijzersnelheid.
In totaal zijn er vier verschillende DPI-waarden 400-800-1600-2000. Kies een hoge DPI-waarde om snel over het scherm te bewegen voor algemene taken. Kies een lage DPI-waarde voor precisiewerk zoals fotobewerking of tekenen. De laseraanwijzerbesturing is net zo nauwkeurig als elke andere hoogwaardige prestatiemuis met op de muis instelbare DPI-regelaars.
Ontwerp met comfort.
De Rockstick 2 Mouse Wireless heeft een zacht aanvoelend rubberen oppervlak, en dit is voor extra comfort. Hij wordt geleverd in een zwarte kleur. De Rockstick 2 Mouse Wireless is ideaal voor jouw thuiskantoor of jouw bureau op kantoor.
Plug-and-play.
Je kunt meteen aan de slag met jouw Rockstick 2 Mouse Wireless, dankzij de plug-and-play-functionaliteit. Sluit de USB-ontvanger gewoon aan op een van de USB-poorten van jouw computer, laptop of mobiele apparaten, en begin te werken met de muis. De Rockstick 2 Mouse Wireless is compatibel met Windows en Mac systemen (Andere OS zoals Apple Mac systemen zouden moeten werken met deze computers als het systeem een USB muis ondersteunt. Het is echter mogelijk dat de extra knoppen niet goed werken op PC's zonder Windows OS).

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal