RollerMouse Pro

De RollerMouse Pro is speciaal ontworpen om de belasting van jouw nek, schouders en polsen te verminderen en een gezonde houding te bevorderen.

RollerMouse Pro

Speciaal ontworpen om de belasting van jouw nek, schouders en polsen te verminderen

De RollerMouse Pro is speciaal ontworpen om de belasting van jouw nek, schouders en polsen te verminderen en een gezonde houding te bevorderen. Dit innovatieve product kenmerkt zich door zijn centrale plaatsing voor het toetsenbord, waardoor onnodige handbewegingen worden geëlimineerd.
 
Ergonomisch Geavanceerd Design
  • Natuurlijke Houding: De centrale plaatsing voor je toetsenbord zorgt ervoor dat jouw hand en en polsen in een ergonomisch verantwoorde, natuurlijke positie blijven. Dit vermindert de kans op RSI-klachten en zorgt voor een comfortabelere werkervaring.
  • Verfijnde Cursorbesturing: De innovatieve rollerbar van de RollerMouse Pro maakt nauwkeurige cursorbesturing mogelijk zonder overmatige handbewegingen, wat ideaal is voor precisietaken en langdurig gebruik.
  • Certificering: De RollerMouse Pro is bekroond met de AGR-certificering, wat de ergonomische voordelen benadrukt en de kwaliteit van het ontwerp bevestigt. Dit certificaat wordt alleen uitgegeven na het grondig testen van het product door ergonomische therapeuten.
  • Duurzaam materiaal: Alle harde kunststof onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, het product bestaat daarmee uit 60% gerecycled materiaal.

Ergonomische achtergrond

In vergelijking met een traditionele standaardmuis bevindt de centrale muis zich altijd in de juiste positie recht voor het lichaam. Op deze manier wordt uitreiken naar de muis vermeden. Hierdoor blijft het lichaam recht en blijven de armen in een natuurlijke positie dicht bij het lichaam. Bovendien worden de bewegingen verdeeld over beide armen en schouders, in plaats van over één arm. Het resultaat is een meer ontspannen houding tijdens het computerwerk. Ook is de spieractiviteit van de hand lager in vergelijking met een normale muis (Lin et al., 2014).
Programmeerbare Functionaliteit
  • Aanpasbare Knoppen: De RollerMouse Pro biedt diverse programmeerbare knoppen die aanpasbaar zijn aan jouw specifieke werkbehoeften. Dit omvat functies zoals kopiëren/plakken en vooruit/achteruit navigeren, wat essentieel is voor efficiënt multitasken.
  • Plug en Play Installatie: Sluit de RollerMouse Pro eenvoudig aan op uw pc of Mac via Bluetooth, USB-ontvanger of kabel, en pas de programmeerbare knoppen aan naar uw voorkeur.
Veelzijdige Polssteunopties
  • Aanpasbaar Comfort: De RollerMouse Pro is aan te passen aan jouw eigen wensen. De polssteun wordt eenvoudig verwisseld dankzij een unieke magnetische bevestiging. Er zijn verschillende opties beschikbaar; veganistisch leer, lichtgrijs en bamboe. De RollerMouse Pro wordt standaard geleverd met de polssteun van veganistisch leer.
  • Ergonomisch Voordeel: De verschillende polssteunen zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden en de belasting op jouw polsen te minimaliseren, wat bijdraagt aan een gezondere werkhouding en verminderde vermoeidheid bij langdurig gebruik.
Wrist rests bekijken

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal