S-board 840 Numeric

De perfecte aanvulling op jouw compacte toetsenbord wanneer je regelmatig cijfers moet invoeren en tegelijkertijd niet wilt afzien van de voordelen van een ergonomisch compact toetsenbord.

S-board 840 Numeric

Cijfers invoeren was nog nooit zo gemakkelijk als met het S-board 840 Numeric!

Met dit externe numerieke toetsenblok kan je afwisselend met jouw linker- en rechterhand werken en je kunt het flexibel opbergen wanneer je het numerieke toetsenblok niet nodig hebt. Voor efficiënt en comfortabel typen heeft het S-board 840 Numeric een schaarmechanisme voor de toetsen,  antireflecterende witte toetsen met donkere letters en een concave toetsvorm. Dit externe numerieke toetsenblok heeft daarnaast een rekenmachinefunctie met acht handige extra toetsen, handige geïntegreerde navigatietoetsen en twee LED-displays voor aan- en uitzetten en voor NumLock. Met het S-Board 840 Numeric kan je niet alleen productief grote gegevenshoeveelheden invoeren, maar je kunt ook rekenmachinemodus gebruiken om efficiënter te werken en jouw persoonlijke prestaties te verbeteren.

Efficiënte numerieke invoer.

Het S-board 840 Numeric is perfect voor gebruikers die zich intensief bezighouden met de invoer van numerieke gegevens. In de financiële sector, bij controlling of in andere banen waar regelmatig getallen moeten worden ingevoerd, is het S-board 840 Numeric een prima aanvulling op jouw ergonomische compacte toetsenbord.

Het voordeel van een compact toetsenbord is de minimale reikafstand tot jouw computermuis. Als je dit effect wilt behouden, kan je ervoor kiezen het externe numerieke toetsenblok aan de andere kant van jouw muishand te plaatsen of het helemaal weg te leggen als je de numerieke functies niet gebruikt. Ook het feit dat je het numerieke toetsenbord afwisselend in jouw linker- en rechterhand kunt gebruiken, helpt om de spieractiviteit tussen beide handen te verdelen. Deze flexibiliteit in het gebruik van het S-board 840 Numeric leidt tot een gezondere manier van werken en verhoogt niet alleen jouw comfort, maar ook jouw productiviteit op het werk.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Geen reflecties.

Met Het S-Board Numeric kan je jouw blik gemakkelijk van het heldere beeldscherm naar beneden richten naar de lichte toetsen met donkere belettering. De lichte kleur vermijdt hoge contrasten en reflecties, dit garandeert de beste leesbaarheid. De lettergrootte is 4 mm, zodat je de letters gemakkelijk kunt herkennen en direct met jouw gegevens kunt beginnen. 
bakkerelkhuizen
Geruisloze en comfortabele gegevensinvoer.
Het S-Board 840 Numeric heeft een schaarmechanisme dat leidt tot een stillere manier van typen en minder kracht vereist om de toetsen in te drukken. Je herkent nog steeds het drukpunt van de toetsen tijdens het typen, en hoeft tegelijkertijd niet te veel kracht uit te oefenen om de toetsen in te drukken. Een schaarmechanisme garandeert een goed evenwicht tussen de kracht waarmee de toetsen worden bediend en de snelheid waarmee ze worden ingedrukt.
Nauwkeurig typen.
Het S-Board 840 Numeric heeft een hartafstand van 19 mm volgens de DIN EN ISO norm. De concave toetsvorm met een komvorming sluit perfect aan op jouw vingertoppen. De toets met het cijfer vijf, die zich in het midden van de numerieke toetsen bevindt, heeft een kleine bobbel. De acht extra toetsen voor de rekenmachinefunctie hebben een convexe toetsvorm, dus die zijn gebogen als de buitenkant van een cirkel. Al deze aspecten garanderen een betere oriëntatie, nauwkeurig typen en minimale typefouten tijdens het werk.
Snel aan de slag.
Je kunt meteen aan de slag met jouw S-Board 840 Numeric. Dankzij de plug-and-play functie hoef je de Numeric alleen maar in een van de USB poorten van jouw computer te steken en te wachten tot de hardware automatisch wordt gevonden. Er zijn twee LED's die aangeven of het toetsenbord is in- of uitgeschakeld en of de NumLock is geactiveerd.
Rekenmachine functie.
Deze externe numeriek heeft een rekenmachinefunctie met acht extra toetsen. Zo kan je rekenkundige opgaven sneller en gemakkelijker oplossen. Met deze numeric is het mogelijk om te schakelen tussen de toetsenblokmodus en de rekenmachinemodus wanneer je verbonden bent met jouw computer. Of je kunt beginnen met rekenen op de numerieke en de VERZEND-knop gebruiken om jouw berekeningsresultaat naar jouw computer over te brengen.
Hotkeys.
Je kunt de geïntegreerde navigatietoetsen inschakelen met het NumLock en gemakkelijk de volgende functies gebruiken: naar home gaan, pagina omhoog en omlaag, beëindigen, invoegen en wissen. Deze geïntegreerde navigatietoetsen leiden tot meer efficiëntie.
Compatibiliteit.
Het S-Board 840 Numeric is compatibel met alle computers of laptops met een USB-poort en een Windows-besturingssysteem. MacOS-gebruikers kunnen de rekenmachinefunctie gebruiken.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal