S-board 840

Een geweldig compact, bedraad toetsenbord. Het S-board 840 heeft werkelijk alles wat je in een toetsenbord zoekt!

S-board 840

Het S-board 840, al jaren een van de best uitgeruste toetsenborden op de markt.

Met zijn compacte formaat werk je gezonder en comfortabeler. Het S-board 840 voldoet aan de ergonomische eisen voor toetsenborden, bijv. een schaarmechanisme, een hartafstand van de toetsen van 19 mm en witte concavetoetsen met donkere belettering. Deze kenmerken garanderen een precieze manier van typen met minimale typefouten.

De handig geplaatste sneltoetsen, geïntegreerde multimediatoetsen, status-LED's en de twee USB-poorten beloven een productieve manier van werken. Vermijd spanning in jouw onderarmen en schouders en begin ergonomisch en comfortabel te werken met het S-board 840!

Een compact formaat voor betere ergonomie.

Het S-board 840 heeft een compact formaat omdat het numerieke gedeelte weggelaten is. In de meeste gevallen hebben gebruikers het numerieke deel van een toetsenbord nauwelijks of zelfs helemaal niet nodig.

Een compact formaat toetsenbord leidt tot een betere werkhouding tijdens computerwerk. De reikafstand naar de muis wordt geminimaliseerd en daardoor wordt ongemak in onderarmen en schouders voorkomen. Mis je het numerieke gedeelte? Schakel dan eenvoudig de aparte NumLock toets in, en werk met het geïntegreerde numerieke veld. Met een compact toetsenbord als het S-Board 840 werk je continu in één lijn met je schouders, en dit leidt tot meer efficiëntie en minder fysieke ongemakken.

Ergonomische achtergrond

Een compact toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de gebruikers het numerieke deel niet of slechts zelden gebruikt. Met een compact toetsenbord werk je comfortabeler, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder. Donkere letters op een heldere achtergrond vergemakkelijken het lezen (ISO 9241), en dragen bij aan een hogere productiviteit (Snyder, 1990).

Geen reflecties en een mooi ontwerp.

Het S-board 840 heeft witte toetsen met donkere letters. Dit belooft een comfortabele wisseling van het zicht van het heldere beeldscherm naar de lichte toetsen. De lichte kleur vermijdt hoge contrasten en reflecties en garandeert optimale leesbaarheid. De donkere letters op het toetsenbord hebben een lettergrootte van 4 mm, waardoor het gemakkelijk is de letters te herkennen en te beginnen met typen.

Wanneer je niet blind typt in het tienvingersysteem, dan klap je de voetjes van het S-board 840 uit en breng je het toetsenbord in een betere kijkhoek. Wanneer je wel blind typt, dan raden wij je aan de voetjes ingeklapt te houden. De polsen buigen dan minder naar boven en blijven in een meer neutrale en vlakke houding. Het praktische, maar stijlvolle ontwerp van het toetsenbord verbetert de leesbaarheid en maakt je productiever.
bakkerelkhuizen
Stil, comfortabel typegevoel.
Met het S-board 840 typ je gemakkelijk en comfortabel. De toetsen van het S-board 840 hebben een zogenaamd schaarmechanisme. Het voordeel van dit soort toetsen is, dat ze stiller zijn en minder kracht vereisen om in te drukken. Het schaarmechanisme garandeert dat de gebruiker tijdens het typen nog steeds het drukpunt van de toetsen herkent, en tegelijkertijd niet te veel kracht hoeft uit te oefenen om de toetsen in te drukken.
Perfect voor hybride werk.
Werk je mobiel thuis, sommige dagen op kantoor aan een bureau of in een vergaderruimte? Neem gewoon het S-board 840 met je mee. Een beschermhoes is inbegrepen en beschermt het toetsenbord in je laptoptas. Dit zorgt ervoor dat het toetsenbord wat langer meegaat. Het toetsenbord is licht van gewicht met slechts 480 gram en heeft een compact formaat van 305mm x 20mm x 165mm. Het past daarmee perfect in de meeste laptoptassen. Profiteer ook van een eigen toetsenbord en neem geen risico's op het gebied van hygiëne.
Toetsen voor nauwkeurig typen.
De toetsen van het S-board 840 hebben een hartafstand van 19 mm volgens de DIN EN ISO norm en dit zorgt voor een betere oriëntatie op het toetsenbord. Maar niet alleen de afstand, ook de vorm van de toetsen is belangrijk. Het S-board 840 heeft concave toetsen. Een concave vorm is een binnenwaartse, holle, kromming en sluit perfect aan op jouw vingertoppen. Voor een betere oriëntatie op het toetsenbord heeft alleen de spatiebalk een convexe vorm (gebogen als de buitenkant van een cirkel, ofwel bolle vorm). De afstand tussen de toetsen en de concave vorm garanderen nauwkeurig typen en minimale typefouten.

Veel, heel veel functies.

Het S-board 840 heeft drie Status LED's, die laten zien of de NumLock, CapsLock of ScrollLock geactiveerd zijn. Met de twee USB-poorten ben je flexibeler dan ooit, omdat ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor een muis en headset. Het S-board 840 is compatibel met Windows, Linux en macOS . De twaalf sneltoetsknoppen staan garant voor veel efficiëntie. Open een nieuw document of bestand, gebruik de handige save-knop of de printtoets. Gemakkelijk items knippen, kopiëren en plakken. Gebruik de standaardfuncties van de media buttons, open een nieuw tabblad in jouw browser, stel een favoriet in of spring naar je e-mails. Je zult je muis automatisch minder gaan gebruiken, wat niet alleen productiever is, maar ook ergonomisch verantwoord.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal