SliderMouse Pro

Een innovatieve, ergonomisch ontworpen computermuis die je werkervaring zal transformeren.

SliderMouse Pro

Transformeer je werkervaring

De SliderMouse Pro is een innovatieve, ergonomisch ontworpen computermuis die je werkervaring zal transformeren. Met zijn gecentreerde ontwerp en intuïtieve mechanische navigatiebalk biedt de SliderMouse Pro een optimale ergonomie en vermindert het de belasting van jou nek, schouders en polsen.
 
Ergonomisch Ontworpen voor Optimaal Comfort
  • Comfortabele Houding: De SliderMouse Pro is zo ontworpen dat je in een comfortabele, ergonomische houding kunt werken, zonder de noodzaak tot strekken, draaien of overbelasten.
  • Geavanceerde Ergonomie: De intuïtieve mechanische navigatiebalk aan de bovenkant van de muis zorgt ervoor dat je handen ontspannen kunnen rusten over de gehele breedte van de muis, wat de ergonomie en het comfort tijdens het werk optimaliseert.
  • AGR-Certificering: De SliderMouse Pro heeft de gerenommeerde AGR-certificering ontvangen, dit certificaat wordt alleen uitgegeven na het grondig testen van het product door ergonomische therapeuten.
  • Duurzaam materiaal: Alle harde kunststof onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, het product bestaat daarmee uit 60% gerecycled materiaal.
Gebruiksvriendelijk en Efficiënt
  • Moeiteloze Navigatie: De brede navigatiebalk maakt cursorbesturing eenvoudig en efficiënt, waardoor je minder hand- en polsbewegingen nodig hebt.
  • Multifunctionele Knoppen: Ingebouwde knoppen voor kopiëren/plakken en vooruit/achteruit navigeren vereenvoudigen veelvoorkomende taken en verbeteren de surfervaring op het internet.
  • Programmeerbare Knoppen: Pas de SliderMouse Pro aan jouw specifieke werkbehoeften aan met zes programmeerbare knoppen, waardoor je je meest gebruikte acties snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.

Ergonomische achtergrond

In vergelijking met een traditionele standaardmuis bevindt de centrale muis zich altijd in de juiste positie recht voor het lichaam. Op deze manier wordt uitreiken naar de muis vermeden. Hierdoor blijft het lichaam recht en blijven de armen in een natuurlijke positie dicht bij het lichaam. Bovendien worden de bewegingen verdeeld over beide armen en schouders, in plaats van over één arm. Het resultaat is een meer ontspannen houding tijdens het computerwerk. Ook is de spieractiviteit van de hand lager in vergelijking met een normale muis (Lin et al., 2014).
Aanpassing en Personalisatie
Aanpasbare Polssteunen: Met de unieke, magnetische polssteunen kun je de stijl en ergonomie van de muis aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Deze polssteunen zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, zoals lichtgrijs, zwart veganistisch leer of duurzaam bamboe, om het comfort te verhogen. De SliderMouse Pro wordt standaard geleverd met de polssteun van veganistisch leer.
Wrist rests bekijken

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal