Smart Office

De Smart Office monitorarmen zijn ontwikkeld om eenvoudig de monitor(en) in de ergonomisch juiste positie te zetten. Er zijn twee opties beschikbaar, de Smart Office Single en de Smart Office Dual monitorarm.

Smart Office

Neutrale houding, ergonomisch werken.

De Smart Office monitorarmen maken de ideale ergonomische instelling van jouw scherm(en) mogelijk. Voor de ergonomisch juiste schermpositie is het belangrijk om de hoogte, diepte en kijkhoek van jouw scherm aan te passen. Bovendien moet rekening worden gehouden met de lichtomstandigheden om een goede leesbaarheid te garanderen. Een optimale beeldschermpositie leidt tot een neutrale positionering van jouw nek en bovenlichaam. De voordelen zijn meer comfort, extra visueel comfort en een verhoging van jouw productiviteit met 10%.  Ook voor werksituaties is de eenvoudige verstelling van de monitorarmen handig.

Ergonomische achtergrond

Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden.

Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).

Gasveer technologie.

De Smart Office monitorarmen zijn uitgerust met een gasveer technologie en dit zorgt voor een wrijvingsloze bewegingscontrole waardoor het gemakkelijker is om jouw scherm in de perfecte kijkhoek te zetten en te houden, elke keer weer. Het is belangrijk dat het gewicht van uw monitor tussen de 2 - 9 kg is, zodat deze gasveer technologie goed werkt. Met de Smart Office monitorarmen kan je jouw scherm(en) naadloos in de optimale, ergonomische positie brengen. Vooral in desk sharing werkomgevingen is een eenvoudige instelling van de monitor(en) een voordeel. De juiste monitorpositie leidt tot een gezondere werkhouding en dat heeft een positief effect op de productiviteit en het welzijn van de werknemers.
Praktische USB-poort.
De Smart Office monitorarmen zijn ontworpen met een unieke USB-poort en audio-ingang aan de onderkant van de arm. Je kunt deze handig gebruiken voor jouw headset en bijvoorbeeld om je mobiele telefoon op te laden. Een handige functie voor meer efficiëntie.
Eenvoudige montage.
De Smart Office monitorarmen hebben twee alternatieve installatiemethoden om ervoor te zorgen dat de arm stevig aan jouw bureau wordt bevestigd. Je kunt kiezen tussen de klembevestiging (max. 20-120 mm tafeldikte) en de tafeldoorvoer bevestiging (20-100 mm, Ø 8,5-70 mm).
Gemakkelijke installatie.
De installatie is intuïtief en eenvoudig, de arm is al voorgemonteerd in de doos, en er hoeven nog maar een paar stappen te worden gevolgd om de monitorarm aan jouw bureau te bevestigen en kan worden gebruikt. De Smart Office monitorarmen hebben een VESA-aansluiting, waarmee je het scherm eenvoudig aan de monitorarm kunt bevestigen.
Mooi design.
Het belangrijkste materiaal van de Smart Office monitorarmen is aluminium en staal. Dit materiaal is zeer duurzaam. De kleur van de monitorarmen is zilver en past in elke werkomgeving. De Smart Office monitorarmen zijn geschikt voor succesvol beeldschermwerk in jouw vaste kantoor of thuiswerkplek.
bakkerelkhuizen
Maximaliseer ruimte.
Met de Smart Office monitorarmen kan je jouw werkomgeving volledig veranderen door kostbare bureauruimte vrij te maken. Met een monitorarm zweeft jouw scherm(en) zich boven het bureauoppervlak wat leidt tot een opgeruimde en nette uitstraling. Het geïntegreerde kabelbeheer helpt bij het opbergen van de kabels en is essentieel voor een opgeruimde werkplekomgeving en bevordert zo een gemotiveerde en productieve werkwijze van de gebruiker.
 
Pan
De Smart Office monitorarm kan 360° draaien.
Tilt
De Smart Office monitorarmen kunnen tot 15° naar boven en 90° naar beneden worden gekanteld. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je reflecties wilt vermijden.
Rotate
De Smart Office monitorarm kan het scherm zowel liggend als staand vasthouden, dit zorgt voor optimale flexibiliteit.
Lift
De Smart Office monitorarmen kunnen 500 mm omhoog en 170 mm omlaag worden versteld.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal