Selecteer uw regio

Functionaliteiten WORK & MOVE

Hoe blijft u geconcentreerd en productief tijdens uw werkdag?

  • Tips de software coacht u door de dag heen en geeft u persoonlijke tips om slimmer en gezonder te werken.
  • Inzicht u krijgt inzicht in uw vorderingen op het vlak van gezondheid, vaardigheden, beweging en geconcentreerd werken.
  • Paspoort leg uw persoonlijke werkplekinstellingen, zoals uw persoonlijke zit- en sta hoogte vast in uw werkplekpaspoort.
  • Beloning WORK & MOVE beloont gezond gedrag. U ontvangt trofeeën, bekers en complimenten bij gezond gedrag.
  • Afwisseling door af te wisselen in houding, meer te bewegen en slimmer te werken, stijgt uw concentratie en productiviteit.
Download nu een gratis proefversie!
" Doe uw brein én lichaam een plezier, neem regelmatig een pit stop! "
Inzicht in gedrag WORK & MOVE verschaft medewerkers inzicht in hun persoonlijk werkgedrag. Zowel op het vlak van gezondheid (o.a. zit-sta gedrag, muisgebruik en computerduur) als computervaardigheden (o.a. typevaardigheid, sneltoetsgebruik).
Inzicht in gedrag
Duurzaam inzetbaar
Duurzaam inzetbaar WORK & MOVE zorgt voor fitte en energieke medewerkers aan het einde van hun werkdag. Door een goede balans tussen ontspanning en inspanning zijn medewerkers fitter en daardoor duurzaam inzetbaar.
Train uw brein Gedurende de mentale herstel- of beweegmomenten toont de software diverse tips en adviezen. Deze gevisualiseerde content is leerzaam, verfrissend en zorgt voor de mentale verfrissing van uw hersenen.
Train uw brein
Rituelen
Rituelen Lunchwandelen, traplopen, water drinken, fruit eten en fysio-oefeningen doen, zomaar enkele voorbeelden van rituelen tijdens een werkdag. In de WORK & MOVE software kunt u deze rituelen vastleggen en koppelen aan een dag of specifiek tijdstip.
Eigen regie Met WORK & MOVE bent u zelf "in control" als het gaat om de mate van ondersteuning vanuit de software. In uw persoonlijke "profielinstellingen" bepaalt u zelf de mate van ondersteuning.
Eigen regie
Compatibel met Linak en LOGICDATA
Compatibel met Linak en LOGICDATA De nieuwste WORK & MOVE versie is compatible met de zit-sta controle boxes van de merken Linak en LOGICDATA. Hiermee dekken we een groot gedeelte van de zit-sta bureau markt af.
Een frequente afwisseling tussen staand en zittend werken heeft een aantoonbaar positief effect voor het langer op peil houden van uw concentratie (Ebara, et al., 2008).

Daarnaast laten verschillende studies zien dat het invoeren van korte pit stops (o.a. afwisselend zittend-staand werken of een korte wandeling) een gunstig effect hebben op de concentratie, creativiteit en prestatie van medewerkers.

Ook de daadwerkelijke werkprestatie tijdens beeldschermwerk verbetert door een zit-sta bureau (Garrett et al., 2016; Choi, 2010; Hedge en Ray, 2004). Van den Heuvel et al. (2002) , Oppezzo en Schwartz (2014) - Kim, S., Park, Y., & Headrick, L. (2018)
Lees kennisartikel Lees kennisartikel
Software voor meer mentale <br/>en fysieke beweging zorgt
Software voor meer mentale <br/>en fysieke beweging zorgt
Dutch Design Made in Holland
Waar te koop Productleaflet
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus