Space-arm Single

Stel één scherm in op de juiste ergonomische positie en ga in een gezondere houding aan de slag en verhoog je kijkgedrag.

Space-arm Single

Gemakkelijk instellen voor iedereen.

De Space monitorarmen beloven een gemakkelijke aanpassing van je beeldscherm(en) aan jouw optimale ergonomische positie. Pan, tilt, roteer en lift jouw scherm naar de optimale kijkhoogte, -diepte en -hoek.

Ergonomische achtergrond

Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden.

Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).

Gezonde werkhouding en kijkgedrag.

Een ergonomisch correcte schermpositie is essentieel om een neutrale positionering van je nek en romp te garanderen, evenals extra visueel comfort. Daarom is het noodzakelijk om het beeldscherm in hoogte, diepte en kijkhoek aan te passen. Met de Space monitorarmen kun je eenvoudig je scherm(en) afstellen in een optimale positie, wat leidt tot meer comfort. De perfecte kijkafstand wordt ook beïnvloed door de leesbaarheid en de lichtomstandigheden. Als je je collega iets op je scherm wilt laten zien, kan het scherm eenvoudig worden gedraaid en gekanteld voor een beter zicht tijdens het samenwerken. De Space monitorarmen bieden voor iedereen de beste ondersteuning voor goed, ergonomisch, kijkgedrag.
  • Hoogtebereik 33-62 cm (bovenkant 19 inch beeldscherm), diepte-bereik 25-58 cm.
  • Uit te breiden van enkel naar dubbel of triple scherm.
  • Snel en eenvoudig verstelbaar voor iedere gebruiker. Ideaal voor flexwerkplekken.
Pan
De Space-monitorarm kan 360° pannen.
 
Tilt
De Space-monitorarmen kunnen tot 40° omhoog en 40° omlaag worden gekanteld. Dit kan bijvoorbeeld helpen wanneer je reflecties wilt vermijden.
 
Rotate
De Space monitorarm kan het scherm zowel in landscape als portrait verstellen, dit zorgt voor optimale flexibiliteit.
 
Lift
De Space-monitorarmen kunnen 620 mm omhoog en 330 mm omlaag worden versteld.
bakkerelkhuizen
Gasveer technologie.
De geïntegreerde gasveertechnologie in de Space-armen maakt het verstellen van de monitorarmen zo eenvoudig mogelijk. De gebruiker kan de Space-armen pannen, tilten, roteren en liften om de optimale schermpositie te creëren. Bovendien blijft de Space-arm onder elke hoek volledig stabiel. Deze eenvoudige aanpassing is optimaal voor gedeelde werkplekken, waar verschillende gebruikers de monitor kunnen aanpassen aan hun juiste ergonomische werkpositie.
Creëer meer ruimte.
Met de Space monitorarmen krijg je automatisch meer werkruimte op jouw bureau. Door jouw scherm(en) van het bureau te tillen, heb je direct meer ruimte op je bureauoppervlak. Dit leidt tot een lichtere en strakkere uitstraling van de werkplek. Tegelijkertijd voorkomt het geïntegreerde kabelbeheer dat kabels verstrooid en verward raken. Een opgeruimd bureau maakt het makkelijker om je te concentreren op de werktaken en dit leidt tot meer efficiëntie en productiviteit op het werk.
Montage mogelijkheden.
De Space-armen zijn eenvoudig te plaatsen op jouw werkplek. Zo kan de bureauklem worden gebruikt voor tafels tot 100 mm dikte en de bladdoorvoerklem tot 60 mm. De Space monitorarmen zijn snel te installeren op jouw bureau, raadpleeg hiervoor altijd onze handleiding. Vervolgens bevestig je eenvoudig je scherm aan de Space monitorarm, dankzij de VESA-snelwisseloptie. De Space-armen bieden stabiliteit en houden jouw scherm stevig en veilig op zijn plaats.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal