Op welke besturingssystemen kan de Evoluent Standard gebruikt worden?
Windows: XP, Vista, Win 7 en 8
Mac: OS X 10.5 of OS X 10,6 en nieuwer
Linux: Basisfunctionaliteiten zonder driver.
Unix: Compatibiliteit onbekend.
Waarom beweegt de wijzer uit zichzelf?
Een reflecterend oppervlak kan ervoor zorgen dat de muis niet goed werkt. Zorg er dan voor dat de Evoluent op een niet-reflecterende ondergrond wordt geplaatst. Bijvoorbeeld een muispad.
Wat zijn de standaard functies van de toetsen in Windows als de Evoluent Standard muis niet is geïnstalleerd?
• Scroll knop – klik met de middelste muis knop
• Onderste knop – Klik met de rechtermuisknop