Ga naar het configuratiescherm om het bestaand besturingsprogramma van de Evoluent 4 verticale muis te verwijderen of te vervangen. Installeer dan VM4 driver, for Windows 7 , 32 bites of 64 bites.

De Evoluent 4 verticale muis moet altijd op dezelfde poort worden aangesloten. Wijzig de poorten niet na het installeren van het besturingsprogramma, dan zal het alsnog niet werken.
De Evoluent 4 verticale muis komt niet door de Windows test
Wanneer er geen meldingen komen over het sturingsprogramma onder het installeren, klikt u op doorgaan.

De Evoluent 4 verticale muis werkt goed bij de meeste Windows systemen. Voor de zekerheid, stopt u de automatische installatie.

Ga naar start, All Programms, Accessories, Systeemtools, System Restore, herstelpunt instellen, en installeer de Evoluent 4 verticale muis.

Als er nog problemen na het installeren ontstaan, kan het systeem hersteld worden tot een bepaald punt, onder System Restore.
Op welke besturingssystemen kan de Evoluent 4 gebruikt worden?
Windows

▪ Driver voor Windows XP, Vista, Win 7 en 8 in 32/64 bit bijgesloten voor het programmeren van de 6 knoppen. De driver is niet vereist. De Evoluent 4 heeft zonder driver nog steeds de basisfunctionaliteiten.
▪ Alleen USB; niet compatibel met PS2 adapters. Compatibiliteit met USB KVM switches mogelijk, maar is niet gegarandeerd.

Mac
▪ Drivers beschikbaar OS X 10.5 of OS X 10,6 en nieuwer.

Linux
▪ Basis functionaliteiten zonder driver.

Unix
▪ Compatibiliteit onbekend.
Waarom beweegt de wijzer uit zichzelf?
Een reflecterend oppervlak kan ervoor zorgen dat de Evoluent 4 verticale muis niet goed werkt. Zorg er dan voor dat de Evoluent 4 verticale muis op een niet-reflecterende ondergrond wordt geplaatst. Bijvoorbeeld een muispad.
Wat is de minimale handgrootte voor de Evoluent 4 Right Bluetooth?

Bij kleinere handen kunt u beter de Evoluent 4 Small kiezen.

Wat zijn de standaard functies van de toetsen in Windows als de Evoluent 4 verticale muis niet is geīnstalleerd?
• Scroll knop – klik met de middelste muis knop
• Middelste knop - Klik met rechtermuisknop
• Onderste knop – terug
• ‘duim’ knop - vooruit