Hoe weet ik welk type HandshoeMouse Wireless geschikt is voor mijn hand?
Meet aan de binnenzijde van een gestrekte hand

'de afstand van de pols tot aan het topje van je ringvinger. Deze lengte geeft een indicatie van de benodigde HandshoeMouse Wireless versie.

Small tot 170 mm BNEP170RW (rechtshandig)
Medium 170 - 190 mm BNEP190RW (rechtshandig)
Large 190 - 210 mm BNEP210RW (rechtshandig)

BNEP170LW (linkshandig)
BNEP190LW (linkshandig)
BNEP210LW (linkshandig)
Kan ik de knoppen van de HandShoeMouse Wireless programmeren?
De knoppen van de HandShoeMouse Wireless kunnen niet geprogrammeerd worden.
De functionaliteiten zijn voorgedefineerd door standaard software op je PC or laptop door Microsoft®, Macintosh®, Apple® and Unix®.
Opladen van de Batterij
De Batterij is reeds gedeeltelijk belast tijdens de productie van de HandshoeMouse. De Batterij van de HandShoeMouse kan (her)belast worden doormiddel van de kabel van de USB-lader in uw vak.
De batterij opladen; sluit de USB-A stekker (grote) van de kabel van de lader in een beschikbare USB-poort op uw computer, toetsenbord of beeldscherm en sluit de kabel aan op de muis met de stekker van de USB-B (kleine).
PC of laptop moet worden ingeschakeld om de batterij te laden.
Controleer na een paar minuten of de batterij wordt opgeladen:
Druk op een van de muisknoppen en beweeg de cursor op het scherm .
Als u de cursor kunt bewegen, dan kunt u blijven werken met de HandShoeMouse terwijl de batterij wordt opgeladen. Er wordt geadviseerd om gedurende ongeveer 1 uur opladen.
Welke model heeft een derde knop
Alleen de HandShoeMouse Wireless versie Large heeft een derde knop. Deze knop is niet programmeerbaar en heeft dezelfde functionaliteit als de click functie onder de scroll knop.
Welke vinger moet ik gebruiken voor welke functionaliteit?
Je gebruikt je wijs of middelvinger om te scrollen.

Het doel van de HandShoeMouse Wireless is om een maximaal comfort en dus spierontspanning te realiseren.

Alleen bij de Large versie van de HandShoeMouse wordt de ringvinger gebruikt voor de 3e knop. Deze knop heeft dezelfde functie als de als de click functie onder het scroll wiel.

In relatie tot de lengte van de middelvinger en dus de nodige beweging van de vinger om te scrollen, is het over het algemeen genomen beter de wijsvinger te gebruiken voor scroll activiteiten.

Het wisselen tussen vingers gedurende computerwerkzaamheden is over het algemeen een actie die niet veel moeite en kracht kost.