Heeft het toetsenbord speciale drivers?
Het Goldtouch toetsenbord is een ‘plug en play’ apparaat. Windows zal automatisch het toetsenbord herkennen en vervolgens instaleren.
Met welke besturingssystemen is het toetsenbord compatible?
Windows Vista, 7, 8 en 10. Mac OS 10.5.x of hoger. Wat andere besturingssystemen als Linux, Android, IOS etc. betreft, is het zo dat het toetsenbord in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.