Heeft het toetsenbord speciale drivers?
Het Goldtouch toetsenbord is een ‘plug en play’ apparaat. Windows zal automatisch het toetsenbord herkennen en vervolgens instaleren.
Hoe gebruik ik de FN-functies op mijn GO!2 toetsenbord?
Om de FN functies te activeren op uw Goldtouch Go!2 toetsenbord, drukt u op en de FN-toets (houd deze gedurende de actie ingedrukt) en selecteer de volgende FN functies:

Hoe kan ik het toetsenbord omschakelen tussen een PC en MAC modus?
Om te kiezen tussen PC en MAC modus, gebruik de schakelaar op de achterkant van het toetsenbord om een besturingssysteem te selecteren. Het toetsenbord staat standaard op PC modus.
Met welke besturingssystemen is het toetsenbord compatible?
Windows Vista, 7, 8 en 10. Mac OS 10.5.x of hoger. Wat andere besturingssystemen als Linux, Android, IOS etc. betreft, is het zo dat het toetsenbord in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteunt. Het kan echter zo zijn dat de sneltoetsen (multimedia toetsen etc.) niet goed werken op niet-Windows besturingssystemen.