Probeer het toetsenbord op een andere USB-poort aan te sluiten. Het liefst eentje die direct op de PC is aangesloten. Start daarna uw computer opnieuw op.
Hoe activeer / deactiveer ik de Num Lock toets bij opstarten PC?
Bij moderne besturingssystemen (Win. 7 en 8) hoeft u de num lock bij opstarten maar één keer uit te zetten, daarna onthoud de computer automatisch dat num lock uit moet staan bij opstart.

Bij oudere besturingssystemen kunt u de BIOS aanpassen, dit kan het beste gedaan worden door iemand van de IT afdeling, niet door gebruikers zelf, om problemen in de Bios te voorkomen.

Microsoft Windows NT, 2000 en XP gebruikers:
Klik Start, klik Run, en type regedit om de Windows registry editor te openen.
In de registry, open de onderstaande folders:
HKEY_CURRENT_USER
Control Panel
Keyboard

In de keyboard folder, is er een tab "InitialKeyboardIndicators" met een waarde van 0, 1, of 2. Hierbij de betekenis van de waarden.
0 = Num Lock is turned OFF after the logon.
1 = Disable Num Lock.
2 = Numlock is turned ON after the logon.
Hoe ASCII codes gebruiken zoals Alt+cijfercombinatie om bv ö ü ä etc. te krijgen?
Type: Fn + Alt + code (bijv. 127) het symbool of de letter verschijnt dan direct, wanneer dit niet het geval is typt u dan nog eens: ENTER-toets.
De code (bijv. 127) moet u intypen middels het geïntegreerde numerieke deel, dus wanneer u de ‘1’ wilt intypen moet u: Fn + ‘J’ intypen, etc.
(Numlock moet dus aanstaan). Of u gebruikt een los numeriek deel en typt daarop de cijfers in.

Een lijst met alle Alt-codes is hier te vinden: http://www.altcodes.nl/
Hoe kan ik de sneltoetsen bovenaan het keyboard gebruiken?
 De sneltoetsen Open; Save; Print; Cut; Copy; Paste is een groep handige commando’s onder MS Office software en kunnen ook in MS Office programma’s gebruikt worden.
My favorite zal alleen werken na het openen van de internet browser, i.e. Internet Explorer. Deze werkt niet onder Firefox.
Email zal werken met Outlook of Outlook Express. Als je deze toets gebruikt, activeer je het programma Outlook of Outlook Express.
Hoe kun je het € teken krijgen?
 US layout Ctrl. + Alt. + 5 (of E)
UK layout Ctrl. + Alt. + 4 (of E)
DE layout Ctrl. + Alt. + E
F/BE/SWDE Ctrl. + Alt. + E
Hoe zet ik Numeriek uit/ aan?
 Druk toets linksonder Fn (met blauwe letters) en de F11 (waaronder staat Num Lock) gelijk in. Hiermee kunt het numerieke gedeelte aan en uit zetten.
Met welke besturingssystemen is het S-Board compatible?
Windows 98, XT, 2000, Vista, Win. 7, 8 en 10.
Wat andere besturingssystemen aangaat, zoals Mac, Linux etc, is het zo dat het S-board in principe werkt, zolang het systeem USB keyboards ondersteund worden.