Bij het koppelen met een macOS-apparaat wordt in een venster "Toetsenbordherkenning" gevraagd. Wat moet ik doen?
Dit bericht kan worden genegeerd. Druk eenvoudig op de rode knop in de linkerbovenhoek. Uw apparaat herkent het UltraBoard nu automatisch.
Het toetsenbord vertoont onregelmatig gedrag, zoals verlies van verbinding enz. Wat moet ik doen?
Dit kan te wijten zijn aan een te laag batterijvermogen; laad de accu a.u.b. op.
Hoe is het toetsenbord op te laden?
Wanneer de accu van het toetsenbord leeg is laadt u deze eenvoudig op met behulp van een Micro-USB kabel.
Hoe kan ik de omgekeerde symboolposities fixeren, bijvoorbeeld: @ en in Frankrijk of ^ en in het Duits, enz.?
Houd de Fn-toets ingedrukt en druk op de toets @ of ^. De posities van 2 symbolen worden omgekeerd.
Hoe switch ik tussen een Windows en macOS layout?
  • Voor Windows: houd de Fn toets ingedrukt en druk tegelijkertijd op W (Z op een Azerty-toetsenbord)
  • voor macOS: houd de Fn toets ingedrukt en druk tegelijkertijd op A (O op een Azerty-toetsenbord)
Hoe weet ik of de Num Lock aan staat?
Wanneer LED 1 GROEN kleurt weet u dat uw Num Lock actief is.
Ik ben niet langer verbonden met macOS?
OS-updates (zelfs kleine) kunnen de Bluetooth-thread beschadigen, zodat de verbinding van macOS naar het UltraBoard niet langer mogelijk is. Om dit te verhelpen, volgt u de volgende stappen:
  • 1. Verwijder alle vermeldingen in de apparatenlijst van de Bluetooth-assistent.
  • 2. Schakel de Mac en het UltraBoard-toetsenbord uit.
  • 3. Start de Mac opnieuw op en sluit hem weer af (de Mac moet minstens een keer opstarten zonder met het UltraBoard te zijn verbonden).
  • 4. Sluit het UltraBoard-toetsenbord opnieuw aan.
Op welke manier schakel ik tussen gekoppelde bluetooth apparaten?
Druk op de Fn-toets en kies het nummer van de andere host (1,2,3,4 of 5).