The Egg Ergo Mouse Pad

Een muismat, voor moeiteloos glijden. Houdt je hand warm.

The Egg Ergo Mouse Pad
De Egg Ergo Mouse Pad fungeert niet alleen als muismat, maar heeft ook thermische isolatie die voorkomt dat jouw hand koud wordt. Hij heeft een unieke eivorm, die is geïnspireerd op het natuurlijke muispatroon van computergebruikers. De rubberen onderkant van de Egg Ergo Mouse Pad houdt hem op zijn plaats en de stof op het oppervlak is gemaakt van antibacterieel materiaal. De Egg Ergo Mouse Pad zal je helpen om de bruikbaarheid van jouw muis te verbeteren in vergelijking met het gebruik van jouw muis direct op een tafel.

Warmte-isolatie.

Heb je ook ervaren dat jouw muishand kouder en kouder wordt naarmate de dag vordert? Dit komt waarschijnlijk door het koude bureauoppervlak. Met de Egg Ergo Mouse Pad leg je jouw hand en pols op een warmte-isolerende ondergrond. Deze speciale thermisch isolerende toplaag van de Egg Ergo Mouse Pad houdt jouw hand warm, omdat de kou van het bureaublad er niet doorheen kan komen. Dit helpt je om comfortabeler te werken.
  • Deze muismat heeft een antibacterieel textieloppervlak.
  • Dit gecoate oppervlak kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek, zodat de werkplek en de onderkant van de muis schoon blijven.

Ergonomische achtergrond

Tafels zijn vaak koud en veroorzaken een slechte doorbloeding van hand en pols. Onderzoek heeft aangetoond dat een grote geïsoleerde muismat een koude "muishand" voorkomt en daardoor bijdraagt aan extra comfort (Eline M. Meijer - Coronel Instituut voor Arbeidshygiëne).
bakkerelkhuizen
Uniek ontwerp.
Zoals de naam het al zegt heeft de Egg Ergo Mouse Pad de vorm van een ei. Dit unieke ontwerp is geïnspireerd op het natuurlijke muisgebruik. Muisgebruikers bewegen hun computermuis meestal vanaf het laagste punt van hun pols omhoog naar de bovenkant van de muismat en naar de linker- en rechterkant van de muismat. Dit muisgebruikspatroon is vergelijkbaar met de vorm van een ei. De muisbeweging vindt normaal gesproken plaats binnen deze omgekeerde eivorm. Met dit speciale ontwerp zal je nooit meer naast de muismat belanden.
Glijden met gemak.
Met de Egg Ergo Mouse Pad kan je moeiteloos jouw muis bewegen en over het oppervlak laten glijden. Deze muismat heeft een glad, comfortabel stoffen oppervlak met een fijne weefstructuur voor moeiteloos, geruisloos glijden op elk oppervlak, of het nu op kantoor is of thuis.
Blijft op zijn plaats.
Dankzij de rubberen onderkant blijft de Egg Ergo Mouse Pad altijd op zijn plaats. Je kunt de muis snel en soepel bewegen, wat leidt tot meer productiviteit.
Bescherming, deze muismat beschermt jouw bureau en muis.
Als je elke dag urenlang met je muis over hetzelfde deel van je bureau sleept, gaat op den duur het bureau slijten, maar ook de glijders van je muis. De Egg Ergo Mouse Pad beschermt hier tegen.
Ecologisch.
De materialen voor de Egg Ergo Mouse Pad zijn zorgvuldig gekozen. De gladde muismat bestaat uit een comfortabele oppervlaktestof en een binnenlaag, die is gemaakt van gerecycled polyester. De anti-slip rubberen basis is gemaakt van gerecycled rubber. Beide materialen zijn op hun beurt weer recyclebaar.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal