Tilde Air

De Tilde Air is een headset met active noise cancelling (ANC) instelbaar tot -30 decibel. Het biedt de perfecte balans tussen geconcentreerd werken en ruisvrije face-to-face samenwerking

Tilde Air

Gebruik hem overal.

Deze hoofdtelefoon is perfect voor gebruik in lawaaiige omgevingen. De hoofdtelefoon zorgt voor een betere concentratie en het omgevingsgeluid kan worden aangepast aan jouw individuele wensen. Gebruik hem om stemmen buiten het gezichtsveld weg te filteren voor kort overleg of voor draadloze communicatie, terwijl je hem aansluit op smartphones en computers. Demp het lawaai op je  werkplek tot het minimum, want het lawaai is misschien niet schadelijk maar wel hinderlijk. De Tilde Air is geschikt voor co-workingruimtes of open kantoren, maar je kunt hem ook gebruiken in jouw thuiskantoor of onderweg.

Hoe werkt Active Noise Cancelling (ANC)-technologie?

Geluid komt in golven. ANC meet het omgevingsgeluid en zendt een tegengesteld signaal uit dat in het oor tegen het gemeten geluid wegvalt. Jouw hersenen denken dat er geen geluid is of dat het geluid stiller is. Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons specificeren de hoeveelheid ruis die ze kunnen onderdrukken in termen van decibels (=dB).
 
Perfecte concentratie, actieve ruisonderdrukking.
Met de Tilde Air kan je de actieve ruisonderdrukking instellen van 0 tot -30 decibel. Duw de schuifregelaar eenvoudig omlaag om het achtergrondgeluid geleidelijk te verminderen en afleiding te elimineren. Het witte lampje geeft aan dat je niet gestoord wilt worden. Je kunt jouw omgeving nog steeds horen, maar dankzij de actieve ruisonderdrukking is het veel stiller. De ruisonderdrukking is net voldoende om een alarm of waarschuwingen nog te horen en is perfect voor geconcentreerd werk. Uiteraard geheel volgens de EU-wetgeving.
 
bakkerelkhuizen
Geniet van muziek.
Dankzij de actieve ruisonderdrukking van de Tilde Air-hoofdtelefoon kun je ook ongestoord naar muziek luisteren. De gebalanceerde luidsprekers van de Tilde Air bieden high-definition geluid. De geluidsweergave is getrouw en bestaat uit precieze basweergave om instrumentale nummers te versterken.
Uitstekende face-to-face samenwerking met minder omgevingsgeluid.
Je staat in de noise-cancelling stand, maar je wilt toch graag communiceren met jouw collega recht voor je? Druk één keer op de Tilde-knop om de stem van jouw collega door te laten terwijl je het omgevingsgeluid onderdrukt. De Tilde Air Voice First-technologie filtert de stem in jouw gezichtsveld rond 60 graden en vermindert het omgevingsgeluid.  Je kunt genieten van heldere face-to-face gesprekken en de controle over afleiding door lawaai terugnemen, zonder de oordopjes uit jouw oren te halen. Tilde Air zorgt er ook voor dat je onmiddellijk merkt hoe luid je spreekt. De Tilde Air zorgt voor de ideale balans tussen ruisonderdrukking van de omgeving en face-to-face gesprekken.

What's in the box?

Draadloze communicatie waar je ook bent.
Je kunt jouw Tilde Air via Bluetooth 4.2 eenvoudig verbinden met twee apparaten tegelijk, bijvoorbeeld met jouw smartphone en computer. Vanaf nu is een draadloos telefoongesprek zonder storend geluid mogelijk. Accepteer, beëindig of demp jouw gesprekken comfortabel rechtstreeks via de hoofdtelefoon. Ervaar heldere gesprekken voor je en de verre spreker aan de andere kant. Je kunt ook Siri- of Google Assistant-spraakopdrachten gebruiken door de middelste knop een seconde ingedrukt te houden. Met de Tilde Air kan je gemakkelijk communiceren of spraakopdrachten geven, waar je ook bent.
Blijf flexibel, snelle oplaadtechnologie.
De technologie van de Tilde Air ondersteunt een snelle oplaadtijd. De hoofdtelefoon is volledig opgeladen in slechts twee uur. Ons advies: laad hem tijdens je lunchpauze op, want de batterij van de Tilde Air is in slechts 30 minuten voor 50% opgeladen. Afhankelijk van het gebruik bedraagt de gebruiksduur tussen de acht en twaalf uur. En als het nodig is, kan je de Tilde Air ook gebruiken terwijl hij wordt opgeladen!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal