Trapezium Ergo Wrist Rest

Past zich aan jouw polsen aan en biedt meer comfort.

Trapezium Ergo Wrist Rest
De Trapezium polssteun is ontworpen om steun te bieden aan jouw polsen en handen bij het gebruik van jouw computertoetsenbord. De toetsenbord polssteun is gemaakt van stevige dempende gel met een antibacteriële laag die zorgt voor optimale hygiëne. De Trapezium polssteun is een goede ondersteuning voor jouw polsen wanneer je uren achter elkaar typt en jouw muis gebruikt, het helpt bij het creëren van een gezondere en comfortabelere werkplek.

Goede ergonomische houding.

De Trapezium Polssteun heeft een comfortabel oppervlak waarop je jouw handen kunt laten rusten, zodat je jouw schouders niet hoeft op te trekken, jouw armen niet hoeft aan te spannen en geen ongemakkelijke posities met jouw handen hoeft te creëren. Het is belangrijk dat je jouw armen op een natuurlijke manier en parallel met de vloer plaatst. Met behulp van een polssteun kan je jouw handen gemakkelijk op dezelfde hoogte houden, wat leidt tot een goede ergonomische houding en jouw comfort tijdens het werk verhoogt.
 
  • Om een natuurlijke houding van de polsen te handhaven, ondersteunt een polssteun vooral tijdens het typen.
  • Een polssteun is ook een zeer comfortabele ondergrond om jouw handen op te laten rusten terwijl je leest of een pauze neemt van jouw werk.

Ergonomische achtergrond

Bij het werken met een toetsenbord en muis is het belangrijk dat de arm voldoende ondersteund wordt. Een polssteun helpt om de pols recht te houden tijdens het typen en kan gebruikt worden om even "uit te rusten" tijdens het werk. Het is belangrijk om de pols tijdens het typen op de juiste hoogte te houden. Hij moet zo recht mogelijk tegen het toetsenbord worden gehouden. Dit houdt de houding van de pols neutraal en voorkomt overbelasting van de spieren.
bakkerelkhuizen
Trapezium-vorm en perfecte hoogte.
De Trapezium polssteun heeft een dikte die jouw polsen en handen ergonomisch positioneert, op dezelfde hoogte over de gehele lengte van jouw toetsenbord. Het uiteinde van deze polssteun heeft een trapeziumvorm, die ervoor zorgt dat jouw polsen aan de zijkanten goed ondersteund worden. Jouw polsen en armen bevinden zich dan in dezelfde hoek als het toetsenbord. Dit unieke trapeziumontwerp volgt de natuurlijke positie van jouw arm en pols.
Ecologisch.
De Trapezium polssteun is gemaakt van gerecycelde materialen. De stof voor het oppervlak en het rubber aan de onderzijde zijn op hun beurt recyclebaar.
 
Antibacteriële laag.
Deze polssteun is bedekt met een antibacteriële laag. Deze speciale antibacteriële laag gaat de vervuiling van het oppervlaktemateriaal tegen. Bovendien kan het oppervlak met een vochtige doek worden gereinigd, om de ophoping van bacteriën tot een minimum te beperken.

Twee maten.

Deze polssteun is verkrijgbaar in twee maten: het compacte formaat is 330 mm breed en geschikt voor compacte toetsenborden en het standaardformaat is 490 mm breed en geschikt voor grote toetsenborden.
 
  • De Trapezium polssteun is gemaakt van zacht traagschuim. Hij neemt gemakkelijk zijn oorspronkelijke vorm aan zodra je de druk wegneemt.
  • De zachte en stevige dempende gel ondersteunt de polsen perfect en verhoogt het comfort tijdens het typen.
  • Met de anti-slip onderkant van natuurlijk rubber blijft de polssteun op zijn plaats en beschermt hij het tafelblad tegen krassen.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal